Sergeja Ćetkovića sačekalo nezaboravno iznenađenje na Dan žena - Volim Podgoricu

Sergeja Ćetkovića sačekalo nezaboravno iznenađenje na Dan žena

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković održao je koncert u hotelu “Splendid” u Budvi, a osim Dana žena povod je bio i njegov rođendan.

Dame su uživale u prepunoj sali hotela, a osim njih koje su plesale uz njegove romantične balade, i Sergeja je sačekalo pravo iznenađenje.

 Naime, kako bi mu čestitali rođendan, Sergeju su na pauzi između dvije pesme iznijeli tortu.

– Kako vrijeme leti, a juče sam, čini mi se, napunio 18 godina. Hvala svima na lijepim željama, a damama i mamama srećan 8. mart. Voli vas Sergej – rekao je pjevač i nastavio sa hitovima.

Pjevač će početkom aprila objaviti još jedan singl kojim će najaviti šesti studijski album. Prije toga ga očekuje još jedno gostovanje i to u Gornjem Milanovcu, gdje će nastupati 23. aprila na gradskom trgu.

 (blic.rs)

2 komentara

  1. I have not been around your site for very long. I recollect browsing it a whilst back, but that had been a lengthy time ago so I forgot the scenery lol. I am happy that I am returning to this fantastic write-up! Best of all I love the things you stated in the conclusion! I believe everyone will undoubtedly be very best off just performing them. There all of the successful company need.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com