ŽIVOJINOVIĆ O ODNOSU SA ĐOKOVIĆIMA: Nije bilo sukoba, malo su proradile sujete - Volim Podgoricu

ŽIVOJINOVIĆ O ODNOSU SA ĐOKOVIĆIMA: Nije bilo sukoba, malo su proradile sujete

Počasni predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović, kaže da nikada nije bilo sukoba sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem i njegovom porodicom.

“Ma nije bilo sukoba, malo su proradile sujete, kako to već u tenisu biva. A često sukob nastane i na relaciji roditelj – igrač. I šta sad? Razumijem roditelje, tenis je sport u kom ima puno odricanja, ali mora se voditi računa i o interesima saveza”, kaže popularni Boba.

On se potom prisjetio vremena kada je kao reprezentativac Jugoslavije 1991. godine bio na pragu finala Dejvis kupa.

“Da nije izbio rat, mi bismo te godine sigurno osvojili Dejvis kup. Mi smo Čehoslovačku, jednog od favorita, u Pragu pobijedili sa 4:1. A mogli smo i sa 5:0 jer sam ja trebao dobiti Novačeka. Ali Ivanišević je bio sjajan, dobio je oba pojedinačna meča i sa mnom parove. Da smo Goran, Prpa (Goran Prpić, prim aut) i ja ostali zajedno, uvjeren sam da bismo pobijedili Francuze u polufinalu (ovako je krnja Jugoslavija izgubila sa 0:5.), a to bi ionako bio finale pre finala. Ovako su Francuzi osvojili naslov pobedivši u finalu SAD”.

U kakvim ste odnosima s Ivaniševićem i Prpićem? S Orešarom ste, znamo, prijatelj.

“Bruno je bio moj gost u Kraljevu, s njim se najviše družim. Poznajemo se već 40 godina, takođe i sa Širolom, s kojim se znam još iz juniorskih dana. Gorana i Prpu srećem ređe, ali vidio sam ih ove godine na Zagreb Indoorsu.”

Na kraju Živojinović je na opasku da se ugojio sa osmjehom rekao.

“A šta mogu kad ne mogu odoljeti dobroj hrani, ha, ha… Pozovu me prijatelji na ručak, hajdemo na kajmak kažu, i ko će ih odbiti. Supruga Brena je tanka, ona mora paziti na liniju, ali ja ne moram”, našalio se.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com