Pronađen paketić sa leta MH370 - Volim Podgoricu

Pronađen paketić sa leta MH370

Nestali malezijski avion i dalje nije pronađen, a najnoviji trag vezan za sudbinu letjelice nasukao se na obalu Aaustralije u vidu paketa čiji sadržaj bi mogao da otkrije šta se desilo sa letom MH 370.

Mali papirni ubrus koji je bio zapečaćen u paketu Malezija Erlajnsa poslat je u Kanberu na testiranje i verifikaciju nakon što ga je pronašao par koji je šetao na plaži u Servantesu u julu prošle godine. Bliži se godinu dana od kada je 239 putnika nestalo sa radara i iz života svojih najbližih,

Kingsli i Viki Miler otkrili su neotvoren paket 200 kilometara od Perta i bilo im je neobično što je paket neotvoren.

Inače, rođaci putnika odbijaju da poveruju da su njihovi najmiliji poginuli, a mnogi ne odustaju od nade. Tako su nedavno imali okupljanje na kome su nosili majice sa natpisom “molite se za MH370” i mahali plakatima na kojima mole da se nastavi sa potragom za avionom.

Grejs Nejtan, kojoj je majka Ana Dejsi bila u avionu insistira “da je bitno da javnost zna da i dalje nemamo odgovore i da tražimo da se istraje u traganju”.

I malezijski i australijski nadležni izjavili su saučešće porodicama i rekli da će, sve dok postoji bilo kakav trag, nastaviti da traže nestali avion.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com