NISMO NAJGORI Ovako prodaju hljeb u jednoj radnji u Vojvodini! - Volim Podgoricu

NISMO NAJGORI Ovako prodaju hljeb u jednoj radnji u Vojvodini!

Unija za zaštitu potrošača Vojvodine objavila je na svojoj Fejsbuk stranici jeziv prizor iz Beočina – hljeb koji bi trebalo da se nađe na nečijem stolu ili u tanjiru nečijeg djeteta – stoji na podu!

Hljeb je, prema tvrdnjama UZPV, u lokalu “Podunavlje” u Beočinu bio naslagan na gomili kao da su u pitanju cigle a ne životna namirnica, a kupci ne bi znali da dok biraju hljeb zapravo učestvuju u lutriji – ko će kriškom obrisati tanjir, a ko – patos!

Predsjednik Nacionalne organizacije za zaštitu potrošača Srbije Goran Papović rekao je za 24sata.rs da je takav prizor nedopustiv i da su ga podijelili sa javnošću kako bi ljudi znali šta jedu.

Ne zna se kako je prošao vlasnik radnje koja ovako prodaje hljeb, ali se zna da je inspekcija u Crnoj Gori listom naiišla na nehigijenske uslove prodaje hljeba i peciva, a u pojednim radnjama je bilo i – buba. 

Nakon što je javnost bila šokirana skandaloznim izvještajem inspekcije, iz koga je bilo jasno da su gotovo sve kontrolisane radnje i pekare nehigijenski prodavale hljeb, sve se sleglo za nekoliko dana. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com