Popunio tiket za 25 centi, a dobio 41.000 evra! - Volim Podgoricu

Popunio tiket za 25 centi, a dobio 41.000 evra!

Nemanja Vujaković (27) iz Crvenke popunio je u kladionici tiket za samo 30 dinara (oko 25 centi) i dobio maksimalnu premiju od pet miliona dinara (41.000 evra)! Nemanja je u nedjelju, 8. marta, predvidio da će na šest fudbalskih utakmica u svakoj biti najmanje pet golova.

Kvota na parove kretala se od pet do devet i po, a zbirno je iznosila 175.987,50, što je, pomnoženo sa uloženih 30 dinara, davalo 5.279.625 dinara.

Mladić iz Crvenke dobio je okruglo pet miliona, jer je toliki limit koji igračima isplaćuje kladionica “Mocart”, u kojoj je Nemanja napunio džepove.

– Desetak godina se kladim i dobici su mi stalno izmicali zbog jednog nepogođenog para. Uplaćivao sam po stotinu dinara za očekivane dobitke od 1.000 ili 2.000 dinara, ali se uvijek dešavalo da kiksnem na malim kvotama, takozvanim “siguricama”.
 
Onda sam rekao sebi da ću odsad da “lupam” i da sa 50 dinara pucam na maksimalu. Odlučio sam da pogađam ukupan broj golova na utakmici, nezavisno od pobjede ili poraza jedne ili druge ekipe, što klubovi često “namještaju”. I desilo se, eto, da sam potrefio. Umjesto uobičajenih 50 dinara, uložio sam 30, jer je i to bilo dovoljno za maksimalni dobitak od pet miliona dinara – priča Nemanja.

Iako se redovno kladi, Nemanja napominje da nije zagrižen igrač, jer nedjeljno napravi svega četiri-pet tiketa i ne prati rezultate sjedeći ispred ekrana.

– Po pravilu, sjutradan provjerim kako su mečevi završeni. Ali, nešto me je u nedjelju tjeralo da otvorim sajt oko ponoći i pogledam ishode. Nisam mogao da povjerujem kad sam vidio da je sve “leglo” kako treba. Celu noć nisam mogao da zaspim od uzbuđenja – kaže Nemanja.

Srećni dobitnik je nezaposlen, pa računa da bi sa kladioničarskom premijom mogao da pokrene neki biznis.

– Zasad nemam nikakve konkretne planove, još sam u šoku – kaže milioner iz Crvenke. 

MAJKA

Kladionica “Mocart” je u ponedjeljak ujutro objavila da je pet miliona dinara otišlo u Crvenku, ali žitelji ovog mjesta do uveče nisu znali ko je dobitnik.

– Bilo je hoću-neću da otkrijem, a onda sam radosnu vijest saopštio u 17.30 mami, tati, sestri, zetu i svojoj djevojci. Mama kaže da sam joj cio dan prije toga bio nekako čudan – smije se Nemanja.

(Novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com