FOTO Ova seksipilna policajka nosi XL ali će postati foto model za veš! - Volim Podgoricu

FOTO Ova seksipilna policajka nosi XL ali će postati foto model za veš!

Policajka Sofija Adams želi da postane zaštitno lice brenda “Curvy Kate”, a da bi ostvarila svoju namjeru slikala se samo u vešu. Šta kažu njene kolege u policijskoj stanici na to?

Ova firma ne koristi profesionalne modele u svojim kamapanjama, već organizuju takmičenje “Star in a Bra”, na kom biraju modele.

 Više od 1.000 žena širom svijeta učestvovalo je u takmičenju, a Sofija je stigla do poslednjih deset. Iako pobjedinica još uvek nije proglašena, učešće ove mlade policajke podiglo je veliku prašinu.

Pobednica takmičenja biće proglašena nakon onlajn glasanja, a dobija je ugovor sa kompanijom na godinu dana i odmor na Mediteranu uz džeparac od 1.000 dolara.  

Izvor u policiji u kojoj je Sofija zaposlena rekao je da njene fotografije u  vešu “izazivaju reakciju” među njenim kolegama.

 – Njene fotografije podižu puls svima u stanici. Mi se svi nadamo da će pobijediti, ali nadam se da neće napustiti policiju da bi postala svjetska zvijezda, kažu njene kolege.

U prijavi za takmičenje na sajtu kompanije Sofija je napisala:

 Prijavljujem se za takmičenje zato što konačno imam dovoljno samopouzdanja i voljela bih da budem vaš model. Imala sam jako mnogo uspona i padova kada je moje tijelo u pitanju. Mrzjela sam svoju veličinu i željela sam da promijenim sve na svom tijelu. Ali kako sam odrasla shvatila sam da je sve u ljubavi prema meni samoj i da moram da tretiram svoje tijelo kao hram, što i jeste.

 Kako stvari sada stoje, Sofija ima velike šanse da pobijedi.

(Žena)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com