Kako danas izgledaju junakinje serije “Seks i grad” - Volim Podgoricu

Kako danas izgledaju junakinje serije “Seks i grad”

Posljednja epizoda serije „Seks i grad“ je emitovana prije 11 godina. Glavne junakinje Keri, Šarlot, Samanta i Miranda danas su prave tete.

Sara Džesika Parker igrala je kolumnistkinju Keri, opsjednutu cipelama, modom i muškarcima, a privatno je u braku s glumcem Metjuom Broderikom, rodila je jednog sina koji ima 13 godina, a dobili su i dvije ćerke koje je na svijet donijela surogat majka.

Za koji dan Džesika puni 50 godina. Jedina je među koleginicama iz serije koja je karijeru nastavila na velikom platnu.

Sara Džesika Parker bez šminke

Sintija Nikson (Miranda)

Sintija je igrala sarkastičnu Mirandu, nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Ova glumica je prije pet godina objavila da je biseksualna. Sa bivšim dečkom ima dvoje djece. U braku sa aktivistkinjom Kristin Marinjoni je dobila još jedno dijete. Sintiji je prije devet godina postavljena dijagnoza raka dojke. Danas ima 48 godina.

Besna Sintija Nikson

Kristin Dejvis (Šarlot)

Kristin Dejvis je glumila šarmantnu Šarlot Jork. Ona je bila najkonzervativnija u grupi. Prije četiri godine je usvojila ćerku. Liječila se od alkoholizma, a danas ima 50 godina.

Kristin Dejvis

Kim Katral (Samanta)

Igrala je neobuzdanu “gutačicu” muškaraca Samantu Džons, opsjednutu mladošću. U privatnom životu se udavala i razvodila tri puta. Najstarija je među koleginicama, ima 58 godina.

(24 sata, foto:Profimedia)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com