Rakija s Plantaža na Snow dance -e, stiže nova rakija od breskve - Volim Podgoricu

Rakija s Plantaža na Snow dance -e, stiže nova rakija od breskve

Na prvom Snow dance festivalu, koji će biti održan 14. i 15. marta u Ski centru Vučje kod Nikšića, kompanija “13. Jul Plantaže”, prirediće poseban program.

Najveći muzički i smučarsko–borderski festival u Crnoj Gori koji pored velikog broja smučara i bordera, okuplja i desetak DJ-eva iz regiona i poznate muzičke grupe: S.A.R.S., Senkina đeca, Kontra bandu; koji će, svi zajedno, uveličati taj muzičko–sportski događaj. Svi učesnici i posjetioci ove manifestacije  će imati priliku da uživaju u kuvanom vinu na stazi, sa dodacima 3 prikladna ukusa Monin sirupa (cimet, višnja i kupina), po promotivnoj cijeni 2dl- 2eura, koje će se služiti na za ovu priliku specijalno  dizajniranim pultevima.

U Subotu u Hotelu “Vučje”, biće organizovana i prva zvanična HoReCa promocija rakije od Breskve, gdje će promotivna cijena čaše biti 1,50 euro.

“Prema ocjeni tehnologa “Plantaža” ova rakija će biti veliko osvježenje na tržištu voćnih rakijskih brendova,  jer sve njene karakteristike (snaga ukusa i mirisa, te tehnološki kvalitet), daju garanciju uspjeha ovom novitetu u ponudi kompanije  “13. Jul Plantaže”. Rakija “Breskva” je regionalno jedinstven proizvod i zbog njenog karakterističnog mirisa promoviše se pod sloganom “Stigla je…Miriše na sreću”, a nastala tako što je berbom obuhvaćena najbolja odabrana breskva, da bi se nakon toga obavila fermentaciju i destilacija breskve po originalnoj tehnologiji u malim bakarnim kazanima”, navodi se u saopštenju Plantaža. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com