Home / ŽIVOT + / Showbiz / Sjećate li se simpatičnog dječaka iz Terminatora

Sjećate li se simpatičnog dječaka iz Terminatora

Šarmantni dječak koji je u drugom dijelu „Terminatora“ bio glavni partner Arnoldu Švarcenegeru je izrastao u narkomana i zlostavljača žena.

Edvard Furlong, koji je glumio Džona Konora, sina Sare Konor, danas ima 37 godina.

Njegov put od djeteta zvijezde do problematične holivudske face je počeo još kada je imao 15 godina, na samom snimanju “Terminatora”.

Tada je započeo ljubavnu vezu sa 29-godišnjom Žaklin Domak, koja mu je bila tutor na setu i bila je zadužena da brine o njemu. Pošto se spetljao sa 14 godina starijom ženom, rodbina ga se odrekla, pa je počeo da brine o sebi već u 16.

Njih dvoje su počeli da žive zajedno, a Žaklin mu je bila menadžer. Trebalo je da se vjenčaju, ali su raskinuli vjeridbu kada je Edvard imao 21 godinu, posle čega ga je bivša djevojka tužila jer joj je navodno bio dužan veću svotu novca. Ona ge je prijavila i za fizičko zlostavljanje.

Oženio se 2006. s Rejčel Belom i dobili su sina koji danas ima devet godina. Rejčel je posle tri godine braka podnijela zahtjev za razvod, a tvrdila je da je Furlong bio nasilan, što je glumac negirao. Kasnije je dospio do suda zbog neisplaćenih alimentacija, ali je sudiji rekao da je potpuno švorc. Zbog toga i korišćenja narkotika, viđanje sa sinom mu je ograničeno.

Bio je zavistan od heroina i kokaina, prvi put je uhapšen prije šest godina kada je udario suprugu. Ubrzo posle toga je izazvao saobraćajnu nesreću, a onda je istog mjeseca ponovo uhapšen pošto je pretukao još jednu djevojku. Treće hapšenje je uslijedilo pošto je fizički nasrnuo na svoju djevojku Moniku Kinu. Tada je već bila raspisana potjernica od 30.000 dolara za njegovo hapšenje. Zbog svih gluposti koje je pravio, gubio je uloge u filmovima.

Edvard na suđenju

Izbjegavao je ročišta, prekršio zabranu prilsaka Moniki Kini i još dva puta je napao, iako je bio osuđen na šestomjesečnu zatvorsku kaznu. Kada su ga napokon odveli u zatvor, njegov advokat je rekao da je Edvard odbio da ide na rehabilitaciju, ali je posle 61 dana iza rešetaka pristao da se liječi.

(24 sata)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com