Ivan Ivanović i Marija Kilibarda u jutarnjem programu na B92 - Volim Podgoricu

Ivan Ivanović i Marija Kilibarda u jutarnjem programu na B92

Znamo ga kao šoumena koji petkom ima svoje veče na „Prvoj“, a od sada će imati i svoje jutro. Jednom nedjeljno će ustajati rano i buditi gledoce i to na B92.

U ponedeljak na Televiziji B92 počinje jutarnji program „Naše jutro“ u kojem će domaćini biti Marija Kilibarda, Aleksandar Ilić, Bane Raičević i poznata tviterašica čiji se identitet još čuva u tajnosti. Svi oni radiće pod dirigentskom palicom Ivana Ivanovića, koji je producent emisije i najavljuje velike razlike u odnosu na ostale jutarnje programe.

– Za početak, dovoljna je razlika to što postoji mogućnost da vidite Mariju Kilibardu budnu u 7 ujutru. Ovo će biti jedini jutarnji program čiji je bitan element interakcija sa publikom kroz tviter, SMS i našeg lutajućeg reportera Dragana Otaševića koji će proputovati cijelu Srbiju – objašnjava Ivanović.

Ekipu „Našeg jutra“ čine prijatelji, a Ivan smatra da im je to najveća prednost.

– Najveći adut su lična prijateljstva koja postoje godinama. Iskrenost, vedrina i ideja da smo u studiju zbog publike, a ne zbog nas samih. Jedina je mana to što sam malo popustljiviji prema njima zato što su mi prijatelji. Mada, ako pitate njih, sigurno će vam reći suprotno, ali vi znate da sam ja uvijek u pravu, zato vjerujte meni. Šalu na stranu, dobro se zezamo i vjerujem da tu našu energiju možemo da prenesemo gledaocima i slušaocima – kaže voditelj u svom maniru.

(24 sata, foto:Promo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com