Rade sva skijališta - Volim Podgoricu

Rade sva skijališta

Sva skijališta u Crnoj Gori rade i danas, ski lifotvi su u funkciji, a staze su sređene, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na skijalištu Kolašin 1450 je sunčano. Temperatura je od nula stepeni u podnožju do minus jedan stepen na vrhu staze.

Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 160 centimetara.

Na Vučju je sunčano. Temperatura iznosi pet stepeni, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju oko 160 centimetara. Obje staze su u funkciji, a za najmlađe i staza za sankanje.

Na skijalištu Savin kuk je sunčano, temperatura je nula stepeni. Visina sniježnog pokrivača je oko 180 centimetara u podnožju. Staze su sređene, a put do skijališta je prohodan.

Temperaturu na skijalištu Javorovača je dva stepena. Staze su sređene i odštampane, svi liftovi su u funkciji, a visina snijega iznosi 150 centimetara.

Na Lokvama je sunčano, temperatura je nula stepeni. Staze su sređene, liftovi rade, a visina sniježnog pokrivača u podnožju je oko jedan metar.

(RTCG)

Slične Objave

Rade sva skijališta

U Crnoj Gori danas su aktivna sva skijališta i uslovi za skijanje su dobri. 

U Kolašinu je sunčano, uslovi za skijanje su idealni.

Temperatura je od minus šest stepeni u podnožju do minus sedam stepeni na vrhu staze, putevi su prohodni. Od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine i šestosjed Vilina voda.

Visina snijega u podnožju je 120 centimetara.

Na Vučju je put prohodan, vedro je i sunčano uz temperaturu od minus četiri stepena.

“U funkciji će biti rekreativna i Ciciban staza i za najmlađe staza za sankanje. Visina snijega u podnožju je oko 140 centimetara, dok je na vrhu staze oko 160 centimetara”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

U ski centu Savin kuk je sunčano i vedro. Put je prohodan, staze odlično pripremljene, a trenutna temperatura je minus šest stepeni. Visina snijega u podnožju je 135 centimetara.

Na skijalištu Javorovača je vedro, temperatura iznosi pet stepeni ispod nule. Svi liftovi su u funkciji, visina sniježnog pokrivača u podnožju je 130 centimetara, put je prohodan.

Na Lokvama je takođe sunčano, visina sniježnog pokrivača iznosi od oko 75 centimetara u podnožju do 120 centimetara na vrhu staze.

Temeperatura je minus četiri stepena, put je prohodan, staze se redovno štampaju.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com