Od petka zatvoren saobraćaj u više ulica - Volim Podgoricu

Od petka zatvoren saobraćaj u više ulica

 

Na Bulevaru Josipa Broza Tita, od raskrsnice sa Kozaračkom ulicom do Zmaj Jovine ulice, gledano od Puta Radomira Ivanovića u Podgorici od sjutra do subote 21. marta do sedam sati ujutru biće zatvoren saobraćaj, saopštio je Sekratarijat za komunalne poslove i saobraćaj

Neće moći da saobraćaju sve vrste motornih vozila na lijevoj kolovoznoj traci i na polovini desne kolovozne trake  zbog izvođenja radova na betoniranju prekopa nakon izgradnje vodovodne i fekalne kanalizacione mreže za potrebe opremanja urbanističkih parcela 8 i 9 u zahvatu DUP-a Servisno skladišna zona – Vatrogasni dom.

Za vrijeme izvođenja radova tranzitni saobraćaj motornih vozila iz pravca Ulice V Proleterske – kružni tok Stari aerodrom, usmjerava se ulicama Zmaj Jovinom i Kozaračkom. 

Saobraćaj će biti zatvoren i na jednoj saobraćajnoj traci u ulici Marka Miljanova takođe u suboti od 10 do 10:30 časova. Saobraćaj će biti zatvoren na potezu od Bulevara Svetog Petra Cetinjskog do ulice Vuka Karadžića, tačnije pored objekta JU “Muzeji i galerije”, a radiće se na zamjeni oštećenog reflektora JU “Muzeji i galerije”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com