Od ponedjeljka rade biroi Glavnog grada za komunikaciju sa građanima i podršku biznis zajednici - Volim Podgoricu

Od ponedjeljka rade biroi Glavnog grada za komunikaciju sa građanima i podršku biznis zajednici

Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima i Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici, koji će raditi u okviru sistema uprave Glavnog grada, počeće sa radom u ponedjeljak 23. marta, saopštio je PG biro. 

“Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima osnovan je radi jačanja transparentnosti rada gradske uprave i uspostavljanja sistema veće odgovornosti svih službi i organa Glavnog grada kao neposrednog, efikasnog i funkcionalnog servisa građana”, navodi se u saopštenju.

Građanima će, kako je saopšteno, biti omogućeno da na jednom mjestu daju prijedloge i sugestije lokalnoj upravi i prijave probleme, nakon čega je “lokalna uprava u obavezi da u roku od 48 časova uputi povratnu informaciju – da je problem riješen, da ga nije moguće riješiti ili da je  proslijeđen nadležnoj službi Glavnog grada koja je u obavezi da ga riješi u predviđenom vremenskom roku”. 

“Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici ima za cilj da svojim radom stimuliše početnike u realizaciji njihovih biznis ideja, kao i sve preduzetnike koji već obavljaju neku djelatnost, a žele da unaprijede svoj postojeći biznis kroz razne vidove podrške”, navodi se u saopštenju. 

Tako će, kako  je saopšteno, Biro kontinuirano raditi na poboljšanju poslovnog ambijenta i stvaranju neophodnih pretpostavki za unapređenje i razvoj biznisa u Podgorici. 

Građani mogu ostvariti komunikaciju sa zaposlenima u Birou za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici svakog radnog dana u periodu od 08-16 časova putem telefona 020/226-444.

Sa Biroom za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima će biti omogućena direktna komunikacija svim danima od 08 – do 24 časa na broj telefona 020/665 – 038, zatim na besplatan broj telefona „call centara 48” 080/081-081, dok probleme i sugestije građani mogu prijaviti i elektronskim putem na adresi: http://sistem48.podgorica.me/.

2 komentara

  1. Spot lets start work on this write-up, I seriously think this excellent website needs far more consideration. I’ll likely to end up again to learn a lot more, many thanks for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com