DJEČAK (14) SE UBIO POSLIJE BEZAZLENE SVAĐE S MAJKOM Tragedija u Novom Sadu! - Volim Podgoricu

DJEČAK (14) SE UBIO POSLIJE BEZAZLENE SVAĐE S MAJKOM Tragedija u Novom Sadu!

Tokom verbalnog sukoba četrnaestogodišnji A. V. majci je rekao da će skočiti sa zgrade, u šta niko nije povjerovao.

A. V. (14) iz Novog Sada izvršio je samoubistvo skočivši iz svog stana koji se nalazi na sedmom spratu zgrade u naselju Detelinara. Njegovo beživtno tijelo pronađeno je ispred zgrade u kojoj je živio sa svojom majkom.

Prema riječima komšija, dječak je odlučio da se ubije nakon svađe sa majkom. Tokom verbalnog sukoba, on je majci rekao da će skočiti sa zgrade, u šta niko nije povjerovao.

– Problem je što mladiću niko nije vjerovao da će skočiti sa terase, a on je to stvarno uradio – kaže za “Alo” komšija iz susjednog ulaza Dejan Đorđević.

Ekipa hitne pomoći koja se na licu mjesta našla poslije samo nekoliko minuta, mogla je samo da konstatuje smrt.

Komšije o dečaku imaju samo riječi hvale i kažu da je bio ćutljiv i povučen, kao i da nikada nije ulazio u sukobe.

– Ovakva tragedija se ne pamti u našem kraju. Poznajem ga od rođenja. Majka mu je jedna divna žena, kao što je i on. Radi na televiziji. Cio svoj život je bukvalno posvetila mališanu, od koga je željela da napravi, prije svega, čovjeka, a eto šta se dogodilo. Ne znam kako će ovo preživjeti – rekao je komšija iz ulaza.

Šta je zapravo natjeralo mališana da se ubije, pubertet ili porodični problemi, saznaće policija poslije razgovora sa majkom. Tijelo dječaka prenijeto je u Institut za sudsku medicinu, nakon čijih rezultata će biti poznato više detalja o ovoj tragediji.

(Telegraf.rs /Alo)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com