Istina o životu u Plejbojevoj vili: Htjela sam da se ubijem - Volim Podgoricu

Istina o životu u Plejbojevoj vili: Htjela sam da se ubijem

Plejbojeva palata Hjua Hefnera bila je zlatni kavez za njegovu bivšu partnerku Holi Medison.

U njenim memoarima “U zečjoj rupi” (Down the rabbit hole), jedna od zvijezdi reality serije “Djevojke iz susjestva” (The girls next door), Madison navodi kako život u Plejbojevoj vili nije bio samo seks i odlična zabava, kako ga javnost inače idealizuje.

– Život u zloglasnoj vili uopće nije bio ostvarenje sna, štoviše vrlo se brzo pretvorio u noćnu moru. Nakon što je izgubila svoj identitet, samopoštovanje i nadu za budućnost, Holi se znala zateći sama u kadi kako razmišlja o samoubistvu – navodi se u knjizi.

Madison u memoarima donosi detaljne priče o “zabadanju noža u leđa” među ostalim Plejbojevim zečicama kao i vrlo stroga pravila kuće.

Neke informacije koje Madison prepričava neće biti nove vijesti bilo kome tko je pročitao nešto o nedavnom Hefnerovom životu, osnivaču Plejboja, koji se 2012. godine oženio s Kristal Haris

Njegova bivša vjerenica Kimberley Conrad opisuje Hefnera kao “zavisnika o kontroli” te kao čovjeka od rutine. Ovaj 88-godišnji plejboj ima veliku strast prema starim filmovima i prijateljima te čuva sve novinske članke o svome životu. Ima ih preko 2000.

Cijela je vila bila savršeno uređena i čista, naravno, osim Hefnerove spavaće sobe.

A seks? “Nekoliko puta dnevno”, pohvalio se Hefner 2010. godine.

Madison je sada supruga promotora Paskvuala Rotela s kojim ima djevojčicu. Njeni memoari izlaze u aprilu.

– Uzbuđena sam da napokon mogu podijeliti svoju priču i sve što sam naučila iz iskustva kako unutar tako i izvan Plejbojeve vile. Mislim da će priče iznenaditi ljude, i veselim se otkrivanju tajni te uklanjanju svih zabluda oko svog života – zaključila je Madison.

(Jutarnji.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com