Home / ŽIVOT + / Showbiz / Otvoreno pismo Meril Strip koje bi svako trebao da pročita

Otvoreno pismo Meril Strip koje bi svako trebao da pročita

Oskarovka Meril Strip dugo je patila zbog nekih stvari koje su je činile nezadovoljnom i tužnom. S godinama je stekla dovoljno samopouzdanja da progovori o tome i da im se suprotstavi.

Evo šta je ona napisala u otvorenom pismu:

“Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato jer sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do tačke kada više ne želim da gubim vrijeme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom.

Nemam više strpljenja za cinizam, pretjerani kriticizam ili bilo kakve zahtijeve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cijene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmiješim onima koji se ne smiješe meni.

Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

Foto: APFoto: AP

Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte. Vjerujem u svijet pun različitosti i zato izbjegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju.  Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili riječ ohrabrenja.

Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje!”

(Stil)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com