Ubica uhapšen u šumi - Volim Podgoricu

Ubica uhapšen u šumi

Nikšićanin Jugoslav Perović (59) uhapšen je juče u rejonu Đurđevića Tare zbog sumnje da je zadavio dvadesetdevotogodišnju Draganu Pajović.

Prema informacijama “Vijesti”, pljevaljski policajci  Perovića su uhapsili  nakon dojave,  dok se pješke kretao seoskim putem, od šume prema glavnom putu Pljevlja –  Đurđevića Tara. 

On nije pružao otpor dok su mu stavljane lisice na ruke.

“Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja, u koordiniranoj i efikasnoj akciji, lišili su slobode J.P.  osumnjičenog da je počinio krivično djelo – teško ubistvo”, piše u saopštenju Uprave policije.

Pljevljanka je ubijena u jednoj od soba iznad restorana “Apolon” u Pljevljima.

Preliminarni nalaz odbukcije, tvrde iz policije, ukazao je na sumnju da je smrt Pajovićeve  nastupila nasilnim putem.

Tijelo djevojke pronašli su inspektori u sobi koju je Perović iznajmio,  nakon  što su  roditelji prijavili njen nestanak.

Vrata na sobi koju je prije nekoliko dana iznajmio uhapšeni Nikšićanin,  iznutra su bila zaključana, a policija pretpostavlja da je Perović, nakon izvršenog zločina,  pobjegao kroz prozor.

Perović je i ranije često boravio u Pljevljima, gdje je obavljao terenske poslove. Oni koji su ga poznavali kažu da nije ostavljao utisak čovjeka koji bi mogao da počini takav zločin.

Tijelo nastradale djevojke, nakon obdukcije,  juče je dopremljeno u Pljevlja.

Dragana je privodila  kraju studije engleskog jezika u Nikšiću, a povremeno je radila kao šankerica u nekim od pljevaljskih lokala. Rođena je u Sarajevu, koje je zbog ratnih dešavanja  devedesetih,  napustila zajedno sa  porodicom. Tada su se preselili u Pljevlja, rodni grad svoje  majke.

Dragana će biti sahranjena danas,  na gradskom groblju na Ravnima.

(Vijesti)

2 komentara

  1. This could be the correct blog if you would like to check out this topic. You are aware of so much its virtually not easy to argue along (not too I really would want…HaHa). You definitely put a different spin using a topic thats been discussing for many years. Excellent stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com