Home / ŽIVOT + / Showbiz / Žena Aca Pejovića poslata na kućno liječenje

Žena Aca Pejovića poslata na kućno liječenje

Žena folk pevača Aca Pejovića je napustila Neurohiruršku kliniku u Beogradu. Poslije četiri nedjelje provedene na odjeljenju intenzivne njege, opet je u svom domu.

Biljana Pejović je otpuštena sa klinike u dobrom opštem stanju. Prije otpuštanja urađeni su svi mogući pregledi, i nakon što smo utvrdili da su nalazi dobri, donijeli smo odluku da je pošaljemo na kućno liječenje. Nastaviće sa normalnim životom, ali joj se savjetuje pošteda od profesionalnih aktivnosti još neko vrijeme”, rekli su iz Neurohirurške klinike, gdje je Biljana provela 26 dana.

Podsjetimo, Biljanu je 24. februara u polusvjesnom stanju suprug Aco Pejović dovezao u Urgentni centar. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu, zbog čega su hitno operisali Biljanu. Ona je provela tri nedelje u šok-sobi. Doktori su rekli da će supruga pjevača Ace Pejovića morati da odlazi na redovne kontrole, ali i da promijeni način života.

“Naloženo joj je da izbjegava stres i da kontroliše krvni pritisak, kao i da dolazi na redovne kontrole. Za početak na mjesec dana, a kasnije na šest mjeseci. Dobila je i terapiju koju će uzimati i nadamo se da do novih komplikacija više neće dolaziti. Ipak smo operisali dvije aneurizme na Biljaninom mozgu i budući da su joj one urođene, mora se o njima voditi računa i ubuduće”, rekli su iz ove zdravstvene ustanove.

Aco i dalje ne želi da govori o porodičnoj drami kroz koju još uvijek prolazi, a nastupe je otkazao do daljeg.

(Stil, foto:Svetplus)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com