Budva: Učenici osumnjičeni za krađu tri pištolja - Volim Podgoricu

Budva: Učenici osumnjičeni za krađu tri pištolja

Inspektori kriminalističke policije u Budvi  uhapsili su  grupu maloljetnika koju sumnjiče za  14 teških krađa počinjenih tokom januara i februara, među kojima i krađu tri pištolja iz budvanskog hotela „Park“.

Za dvojicom 17-godišnjih srednjoškolaca iz Budve i dvojicom maloljetnika, takođe srednjoškolaca, koji su srpski državljani policija je duže tragala, a potjeri su izmicali pljačkajući  stanove, apartmane, prodavnice, kafiće…

Spisak prijavljenih krađa je dug, a u policiji su kazali   kako su maloljetnici  u stanove i kuće ulazili dok su ukućani spavali. Ulazili su kroz prozor i obijali vrata, a  odnosili su sve vrijedno na šta su nailazili.

Poslije hapšenja inspektorima su, tvrde u policiji,  priznali  krađe, a pretresom  njihovih stanova, osim većine ukradenih stvari, koje su vraćene vlasnicima, pronađeni su  i pištolji. Mladići su, tvrde u policiji, priznali da su pištolje ukrali iz sefa u hotelu „Park“. Hotel, na ulazu u Budvu,  tokom zime ne radi.

Protiv sve četvorice podnijete su krivične prijave  za  tešku krađu, a  za  trojicu  i prijave za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Privedeni su tužiocu za maloljetnike. 

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com