Dodajte “DISLAKE” dugme na Fejsbuk status i još par trikova - Volim Podgoricu

Dodajte “DISLAKE” dugme na Fejsbuk status i još par trikova

Predstavljamo vam trikove koji bi svaki ljubitelj Fejsbuka trebalo da zna kako bi mu korišćenje ove društvene mreže bilo još zabavnije.

1. Dodajte „dislike“

„Like“ ikonice su po cijelom Fejsbuku. Međutim, šta ako želite da postavite nešto što ne želite da prijatelji lajkuju, već da pokažu da im se ne sviđa?

Ekstenzija za Chrome brauzer može da doda „dislike“ dugme na svaki apdejt stautsa postavljen putem nje tako da će vaši prijatelji umjesto da lajkuju, moći da dislajkuju.

2. Unaprijed odredite vrijeme izlaska statusa

Najlakši način da unaprijed odredite vrijeme kada će se vaš status pojaviti na Fejsbuku jeste uz pomoć Later Bro servisa. Samo se ulogujte na servis uz pomoć Facebook Connect-a, izaberite vašu vremensku zonu, otkucajte šta želite da kažete, podesite kalendar i časovnik na vrijeme kada to želite da objavite i gotovi ste!

3. Dodajte simbole statusu

Iako postoji veliki broj emotikona koji rade u Fejsbuk četu, ukoliko otkucate : ) u Fejsbukovu liniju za status to se neće pretvoriti u nasmijano lice.

Iako smajliji na statusima ne funkcionišu, osim srca, ipak ćete ih dobiti ako pritisnete alt + neki broj, a svaki broj će dati drugačiji simbol.

4. Pretvorite vaš status u „oblak sa riječima“

Postoji jako zabavan način da vizualizujete status bilo koje osobe (pa čak i cijele zemlje) uz pomoć „oblaka sa riječima“.

Status Analyzer 3D aplikacija će pogledati o čemu ste u poslednje vrijeme ćaskali i stvoriti listu, a onda i lijep, šaren i animiran oblak sa brojnim statusima.

5. Zabavite se sa prijateljima koristeći duhoviti jezik

I dok možete uvijek u podešavanjima odabrati neki interesantan strani jezik, posetom stranice kao što je TypeUpsideDown.com ili UpsideDownText.com i moćićete da okrenete vaš status naopako i tako se našalite sa prijateljima.

6. Uživajte u statusima ljudi širom svijeta

Ukoliko želite da saznate šta se krije po glavama drugih korisnika Fesjbuka širom svijeta, posjetite OpenBook.

Ovaj sajt pravi listu statusa korisnika čiji su profili namješteni tako da mogu da ih gledaju svi. Možete definisati pretragu na osnovu pola i ključnih riječi kako biste saznali šta se na ovoj društvenoj mreži priča o određenoj temi.

(24 sata)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com