IMA KARATA ZA “MORAČU” Kod tapkaroša za 50 evra! - Volim Podgoricu

IMA KARATA ZA “MORAČU” Kod tapkaroša za 50 evra!

Predstavnici KK Budućnost Voli saopštili su u petak da je interesovanje ljubitelja košarke sa Partizanom takvo da bi stadion “Pod Goricom” bio mali da primi sve one koji žele u “Moraču”!

Prema njihovim navodima, potražnja je bila za čak 10.000 karata. 

Dan kasnije, Uprava je izišla sa saopštenjenjem da karata u slobodnoj prodaji neće biti, jer su prioritet, kako su naveli, prijatelji kluba i sponzori, od kojih klub živi. 

Međutim, karte su se pojavile u prodaji, ali ne na šalteru, nego na društvenim mrežama, i to po cijeni od – 50 evra po komadu! 

Na Fejsbuk grupi PRODAJEM, KUPUJEM, POKLANJAM CG karte za večerašnji spektakl se nude po parenim cijenama. Interesovanje je veliko, a zaljubljenici u košarku, koji nisu dovoljno ogorčeni odlukom Uprave kluba da ne pusti karte u slobodnu prodaju, za strastvene ljubitelje košarke i fanove podgoričke Budućnosti, spremni su da izdvoje i toliko! 

“Veliko je interesovanje za meč, da je i fudbalski stadion pod Goricom, bio bi mali da primi sve zainteresovane. Primili smo preko 10.000 zahtjeva za karte, a nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnosti, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima” istakao je Slavko Radulović u petak. 

Marko Šegerc rekao je da je štampan standardan broj ulaznica, pošto je čitava sala numerisana. U pitanju je 4.200 karata. 

Šampiona Srbije u “Morači” očekuje pravi pakao što će borbu za drugu poziciju na tabeli i prednost domaćeg terena u plej-ofu učiniti dodatno težom. 

Košarkaši Budućnost Volija večeras u 19.00 časova će dočekati Partizan u meču sezone koji će određivati sa koje pozicije će čak tri ekipe ići u plej of ABA lige.

“Plavi”, trenutno drugi na tabeli, moraju ostvariti pobjedu jer u slučaju poraza mogu završiti na četvrtom mjestu (ukoliko dobije i Cedevita na gostovanju u Solnokiju), i u tom slučaju za protivnika bi dobili najjaču ekipu u ABA ligi – Crvenu zvezdu.

U sličnoj situaciji su košarkaši Partizana, koji imaju odličnu seriju pobjeda u regionalnom takmičenju. “Crno-bijeli” su nanizali 12 pobjeda nakon poraza od Budućnosti, ali takođe, ako večeras izgube, mogu završiti na četvrtom mjestu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com