Izjava Luisa Hamiltona potresla Nikol - Volim Podgoricu

Izjava Luisa Hamiltona potresla Nikol

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton su se zabavljali od 2007.godine (sa povremenim raskidima), ali ovaj put se čini da je njihov poslednji raskid (u februaru ove godine) definitivan.

Kada je upitan kako se osjeća povodom raskida tako duge veze, Luis je nonšalantno odgovorio “da mu to ne prestavlja toliki problem”, jer je i ranije bio u sličnoj situaciji. I još je dodao da se osjeća “jačim nego ikad”. Izgleda da je njegova izjava veoma povrijedila Nikol.

“Ona je krenula dalje, ali ovakav komentar ju je zaista potresao.” izjavio je izvor za britanski Star. “Ona ne može da shvati kako on može da bude “jači nego ikada” kada su oni bili zajedno toliko dugo godina. Zbog ovakve izjave ona preispituje njihovu cijelu vezu.”

Odnos Nikol i Luisa odnos je postao poznat po usponima i padovima, a pozadniska priča je bila da je Nikol željela brak i djecu, dok je čuveni vozač Formule 1 bio fokusiran isključivo na karijeru.

(Bravo)

1 komentar

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I¡¦m going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com