MOJKOVAC Navijači pretukli igrače Budvanske rivijere! - Volim Podgoricu

MOJKOVAC Navijači pretukli igrače Budvanske rivijere!

Novi šamar crnogorski rukomet doživio je nakon incidenta u Mojkovcu, gdje je meč između istoimenog kluba i Budvanske rivijere prekinut u 39.minutu kod rezultata 20:14 za goste, koji će sigurno ovaj susret dobiti službenim rezultatom.

Naime, prema našim informacijama problem je nastakao kada je igrač domaćih Žurić u povratku nakon napada Mojkovca nesportski ramenom u leđa udario Šekarića i oborio ga. Nakon toga je pivot Budvanske rivijere Čizmović prišao Žuriću u namjeri da mu objasni da nije u redu takvo ponašanje, a on ga je uhvatio za dres i povukao do tribina gdje su ga dočekali navijači koji su počeli da ga udaraju, a potom je nastao opšti metež na terenu, koji je jedva zaustavljen.

“Još uvijek ne možemo da vjerujemo da smo takvu neprijatnost doživjeli u Mojkovcu. Ovo je zaista sramota i nešto neočekivano, što samo škodi crnogorskom rukometu. Od samog starta su domaći igrači ne znam po čijem nalogu igrali previše grubo, čak su u nekoliko navrata prešli granicu i tukli naše igrače, a mi smo trpljeli i samo igrali sportski.

Rezultat do prekida je dovoljno govorio o tome koliko smo bili dominantni i zaista ne znam zašto su domaći igrači i navijači izazvali ovaj incident. Mislili smo da su ovakve stvari davno prevaziđene i iza nas, ali izgleda nije tako”,kazao je trener Budvanske rivijere Brano Božović, inače rođeni Mojkovčanin, koji je nakada nastupao za ovaj klub.

Nakon što je meč prekinut službena lica su zahtijevala da se tribune isprazne, te da će se tek onda nastaviti isti, ali prvi čovjek kluba Vlatko Rakočević to nije dozvolio, tako da su Budvani odlučili da napuste teren, s obzirom da se nijesu osjećali bezbjedno.

“Snimak će najbolje sve pokazati. Iskoristio bih priliku da pohvalim sudijski par Mitrovića i Vešovića koji nijesu podlegli pritisku domaćih, te koji su odlično obavljali svoj posao i zaista mi je žao što su i oni bili izloženi neprijatnosti”,kazao je Božović.
Na osnovu snimljenog materijala i izvještaja kontrolora Petra Atanasova i sudija Novice Mitrovića i Miljana Vešovića, direktor liga Milorad Vujošević odrediće kazne.
Sjutra se sastaju Berane 2003 – Rudar (u Mojkovcu, 17 časova) i Partizan – Ulcinj (17).

(Izvor: tekst i foto handball.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com