Nema karata za “Moraču”: Budućnost Partizan uživo samo za sponzore i prijatelje - Volim Podgoricu

Nema karata za “Moraču”: Budućnost Partizan uživo samo za sponzore i prijatelje

Košarkaški klub Budućnost Voli, koji se sjutra u meču sezone sastaje sa Partizanom, obratio se javnosti putem zvaničnog saopštenja koje prenosimo integralno:

”Poštovani,

Košarkaška utakmica između KK Budućnost Voli i KK Partizan će se odigrati u nedjelju, 22.marta, u 19h. Javnosti je poznato da je u pitanju dogadjaj veoma visokog bezbjedonosnog rizika.

Na žalost, naš klub je više puta do sada plaćao vrlo visoke kazne i bio vrlo ozbiljno sankcionisan zbog nesportskog ponašanja publike. Pored svih uloženih napora i sredstava, skupe organizacije kao i naše ogromne želje da utakmice proteknu u pravom sportskom maniru i duhu, dešavali su se neočekivani incidenti i problemi koji su nas skupo koštali.

Uprava Kluba u saradnji sa Upravom policije i kompanijom koju angažuje za obezbjeđenje je pokušavala da nađe način da pravim zaljubljenicima u sport kao i igračima i stručnom štabu osigura bezbjednost i omogući odigravanje utakmice u skladu sa bezbjedonosnim i sportskim pravilima.

U ovom slučaju, to nam je prioritet, koji je nažalost bacio sjenku na naša očekivanja kada je rezultat u pitanju. Iz tog razloga, a imajući u vidu prethodna iskustva odlučili smo se da nećemo biti fleksibilni kao do sada kada su u pitanju propozicije ABA lige, a u skladu sa kojima je zabranjen organizovan dolazak navijača od strane gostujuće ekipe.

Pored toga, u posljednjoj ovosezonskoj utakmici, kao i svim ostalim do sada, imamo obavezu prema sponzorima i prijateljima kluba, tako da je na prvom mjestu njima omogućena kupovina karata. Interesovanje je prevazišlo naša očekivanja, tako da nažalost nije ostalo karata za slobodnu prodaju.

Nadamo se da će zaljubljenici u košarku koji nažalost nijesu bili u mogućnosti kupiti kartu u slobodnoj prodaji naći razumjevanja za ovu odluku. Poznato je da je košarka veoma skup sport i da je podrška sponzora ključna za funkcionisanje kluba i ovo je način da KK Budućnost Voli pokaže koliko nam znači podrška ljudi i kompanija koji ulažu u Klub.

KK Budućnost Voli će dati sve od sebe da svojoj publici pruži pravi košarkaški spektakl, a Uprava da se utakmica uspješno realizuje i da se ime kluba više ne vezuje za incidente i kazne.

S poštovanjem,

Uprava košarkaškog kluba
Budućnost Voli”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com