Večeras počinje nova sezona “X faktora” - Volim Podgoricu

Večeras počinje nova sezona “X faktora”

Sudije nove sezone regionalnog „X Faktora“, koji sa emitovanjem kreće večeras od 20 sati na Prvoj televiziji, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač izgleda da su odmah na početku snimanja našli zajedničke teme za razgovor.

Iako smo u prošloj sezoni navikli na razna „peckanja“ između Aleksandrine sestre Kristine koja je tada bila jedan od sudija ovog popularnog tv formata, ove godine njena sestra Aleksandra ima poptpuno drugačiji stav, što potvrđuje i sam Željko.

– Kristina i Aleksandra su potpuno drugačije. Neslaganje sa Kristinom je spontana reakcija, a eto, desilo se da je upravo naš odnos učinio da sezona bude zanimljiva. Kao što tada nisam tražio nekoga sa čijim se mišljenjem često ne slažem, tako nisam ni sada. Sa novim članovima se dobro slažem, a ako drugačije mislim od nekog to je prosto posljedica naše različitih ukusa koja je sasvim prirodna stvar. Aleksandra je draga koleginica i veoma poštujem njen rad, a kakva je kao sudija ne mogu da otkrijem – vidjećete uskoro – kaže Željko.

Kandidati iz čitavog regiona – Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pokazaće da li imaju “ono nešto”, nedefinisano, što se zove X faktor, dok će o njihovom muzičkom talentu i daljoj sudbini u šouu odlučivati renomirani četvoročlani žiri, u kome su, osim Aleksandre Kovač i Željka Joksimovića i Masimo Savić i Tonči Huljić.

A već u premijernoj epizodi upoznaćemo i prve takmičare. Čućemo njihove životne priče i kako pjevaju pjesmu koju su sami odabrali. Nakon svakog nastupa, sudije daju svoj komentar i glasaju. Samo većina pozitivnih glasova sudija, tri ili četiri puta “DA”, odvodi takmičara dalje, u novu takmičarsku fazu. Tako da, budite spremni večeras od 20 sati!

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com