6 stvari koje radi svaki zaljubljeni muškarac - Volim Podgoricu

6 stvari koje radi svaki zaljubljeni muškarac

Ove stvari su zajedničke svim muškarcima koji su “odlijepili” od ljubavi

Ne pošizi, čak i kada to očekujete  

Kada kažete nešto što „ne bi trebalo“, a on jednostavno ne dobije nervni napad, već stvari prihvata kao infomaciju. Čak i kada mu podignete živac, on će to izraziti na ljubazan način, jer ne želi da vas povrijedi.

Topi se pred vama

Smatra da ste vi najzgodnija žena koju je ikada vidio, čak i ako i sami znate da postoje žene koje su mnogo zgodnije od vas. Strije? Celulit? Nepravilnosti na koži? On je previše zainteresovan za vas da nema vremena da primjećuje nebitne stvari. Njegova ljubav prema vama se prevodi u to da misli da ste boginja u životu i u spavaćoj sobi. Na vama je samo da uživate u tome.

Pamti stvari o vama

Nije važno da li su u pitanju krupne stvari ili sitnice. On će učiniti da imate samo suze radosnice zbog toga što je organizovao veliko slavlje iznenađenja za vaš rođendan ili je zapamtio koje je vaše omiljeno vino i spremio da se hladi za vas, kada dođete s posla nakon teškog dana. 

Pomno vas posmatra

Znate onaj pogled u očima kada njegov omiljeni fudbalski tim da gol, kada je omiljena hrana na stolu ili kada objašnjava zbog čega je Kasl toliko vrhunska serija? To je praktično inspiracija za emotikon koji ima srca umjesto očiju. Muškarci definitivno obožavaju kada ste vi savršeno sređene za izlazak, ali kada je ozbiljno zaljubljen u vas, on će vas posmatrati kao milion dolara čak i kada radite obične svakodnevne stvari.

Obavještava svoju porodicu o detaljima u vašem životu

Oni znaju da imate sjajnog šefa na poslu, da ste se zaglavili u liftu juče popodne ili bili na večeri sa najboljim drugaricama za vikend. On dijeli vaš život sa drugima i stavlja do znanja na taj način koliko je ponosan na vas.

Izražava svoja osjećanja

Svaki tip koji voli svoju djevojku i nalazi se u dobrim partnerskim odnosima neće propustiti priliku da joj otvoreno kaže kako se osjeća. Čak i najzatvoreniji tipovi će imati momente izlive nježnosti. Zapamtite to i uživajte u tome.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com