Instagram: Predstavljena nova aplikacija - Volim Podgoricu

Instagram: Predstavljena nova aplikacija

Ukoliko ste ikada na vašem Instagramu vidjeli foto kolaže, oni su najvjerovatnije stvoreni uz pomoć nekoliko aplikacija, ali njih su stvorili developeri koji nisu u direktnoj vezi sa kompanijom. Međutim, Instagram je napokon predstavio sopstvenu aplikaciju uz pomoć koje ćete moći da seckate i spajate po nekoliko slika za objavljivanje.

Aplikacija pod nazivom Layout postoji kao posebna aplikacija i ne nalazi se unutar samog Instagrama kao opcija u meniju.

Ono što će takođe rastužiti mnoge jeste podatak da je trenutno dostupna samo za korisnike iOS uređaja, ali bi Android verzija trebalo da svjetlo dana ugleda za par mjeseci.

Kada aktivirate Layout, aplikacija vas automatski prebacuje na fotografije i dopušta vam da izaberete koje od njih želite da stavite u vaš kolaž. Moguće je izabrati do 9 fotografija koje će biti znatno skladnije spojene i neće imati vidljivo naglašene ramove.

One će automatski biti stavljene u najbolji raspored, ali je to moguće promijeniti. Prisutno je i dugme za zamjenu tako da u svakom trenutku možete zamijeniti fotografiju unutar kolaža.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com