Andrea Mićunović prvi ples će plesati uz pjesmu Sergeja Ćetkovića - Volim Podgoricu

Andrea Mićunović prvi ples će plesati uz pjesmu Sergeja Ćetkovića

Iako cijela estrada ćuti o angažmanu na svadbi ćerke Brana Mićunovića, pjevač Sergej Ćetković otvoreno priča o njihovom prijateljstvu.

“Sjutra putujem u Crnu Goru da bih bio na svadbi Andree Mićunović. Drago mi je što su me pozvali, Brano i njegova porodica su moji veliki prijatelji. Posebno mi je drago što ću otpjevati pjesmu za prvi ples”, rekao je Sergej, i dodao:

“Pjevaću pjesmu „Pogledi u tami“, jer je mlada izrazila želju da to bude ta pjesma”.

S obzirom na to da Ćetković uskoro nastupa u beogradskom klubu „Kasina“, novinari lista “Alo” pitali su ga sprema li neka iznenađenja za publiku u glavnom gradu Srbije:

“Nisam čest gost po klubovima, ovo će biti prvi klupski nastup u Beogradu poslije nekoliko godina. Trudiću se da budem što opušteniji u te sitne sate”, kaže pjevač, i dodaje detalje u vezi sa novom pjesmom koju treba uskoro da objavi.

“Pjesma je drugačijeg ritma, svakako neće biti balada. Biće iznenađenje i za publiku i za kolege”, kaže on.

Sergej uskoro proslavlja 15 godina karijere i 15 godina braka i ne krije da mu je emotivni život neizmjerno bitniji od karijere.

“Najbitnije je ono što imaš sa porodicom, bez obzira na sve karijere ovog svijeta. Ako nemaš podršku porodice, svoju mirnu luku, sve ostalo nema smisla. Kao riba u horoskopu, moja mašta je intenzivna i trudim se da je kontrolišem. Želja mi je da ostanem što više mlad i dijete u duši, da ne ostarim kao većina mojih prijatelja koji su se preko noći predali i zaboravili da su i oni nekad bili djeca”, rekao je Sergrej.

(CDM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com