MISTERIJA RIJEŠENA: City radio emitovao jednu jedinu pjesmu mjesec dana - Volim Podgoricu

MISTERIJA RIJEŠENA: City radio emitovao jednu jedinu pjesmu mjesec dana

Ekipa City Radija razriješila je misteriju – zbog čega je svojim talasima emitovala samo jednu pjesmu mjesec dana Uptown -funck, uz sve pripadajuće džinglove, najave i ostale prateće sadržaje koje čine dnevni program jednog radija. Ovu vijesti prenijeli su mediji u regionu, a samim tim pokazala se kao dobar marketniški potez. 

Sada je na ekipi da drži tenziju… 

“Htjeli smo da izaberemo publiku kojoj ćemo se obraćati i publiku kakvu želimo u budućnosti. Odlučili smo da to budu slušaoci koji će ispuniti dva osnovna kriterijuma.

 Prvo, željeli smo slušaoce koji imaju smisla za humor, koji će prepoznati naš potez kao originalan, progresivan način za slanje poruke i uživati u iščekivanju raspleta događaja, tj.d ana kada će dobiti potpunu informaciju o našem eksperimentu.

Podrazumijeva se da smo dobili inteligentnu publiku, željnu novog, neistraženog, avanturističkog… Drugo, željeli smo slušaoce koji imaju dobar muzički ukus. Ovu stvar nijesmo slučajno odabrali, već je presjek više muzičkih pravaca, da budi vedrinu i duh u svakome kome muzika može biti pokretač. 

Presjekom ova dva kriterijuma, saznali smo da su to ljudi s kojima bi rado bili kolege, išli na jutarnju kafu, ljetovali, od kojih bi rado čuli životnu priču, zvali ih najbližima. I sada, kad znamo ko nam je sa druge strane zvučnika, imamo dodatnu volju i motiv da radimo kao nikada do sada, i pripremimo još mnogo novih iznenađenja, kako najbliži i zaslužuju.”

Programska šema, za najbliže, počinje 26.marta…

Uvod nam i nije neki, ali će zato razrada biti katastrofa”, poručili su iz City Radija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com