Saznaj da li je sa tobom samo zbog seksa - Volim Podgoricu

Saznaj da li je sa tobom samo zbog seksa

Ponekad je teško procijeniti da li je tip sa tobom samo zbog seksa ili te zaista voli. Iako je tačno da muškarci nisu toliko otvoreni i iskreni sa svojim emocijama kao žene, ipak postoje određeni signali koji vam mogu riješiti ovu dilemu.

1. Čujete se preko dana

Možda je jako zauzet, ali uvijek pronalazi vrijeme da ti se javi i vidi šta radiš. Ovo je siguran znak da je zainteresovan za mnogo više od fizičkog dijela veze i pokazuje da želi da zna šta radiš ukoliko niste zajedno.

2. Brine

Još jedan suptilan znak da nije zaintereosvan samo za tvoje tijelo jeste kada mu je stalo i brine o tebi. Muškarac koji te voli će brinuti o tebi kada je to potrebno. Ponekad može i da pretjera, ali takvi su muškarci.

3. Traži savjet

Bez obzira na temu, bilo da je u pitanju odjeća, rođendanski poklon za člana porodice ili nešto treće, činjenica da želi da čuje tvoje mišljenje je jasan znak da mu se zaista sviđaš, da te poštuje i cijeni tvoje mišljenje. Drugim riječima, predstavljaš veliki i važan dio njegovog života.

4. Razumije tvoje potrebe

Ako je muškarac zaljubljen u tebe, neće mu smetati neki tvoji hirovi i navići će se na njih bez previše muke.

5. Spreman je na kompromis

Ovo je još jedan suptilan znak da te zaista voli. Svi smo u osnovi sebični, ali kada je ljubav u pitanju, moramo biti spremni na kompromis. Zato, ako tvoj tip pristane na gledanje romantičnog filma umjesto gledanja fudbala, onda možeš biti sigurna da od tebe želi više od seksa.

6. Dodiruje te

Muškarci koje interesuje samo seks neće pretjerivati sa dodirima van spavaće sobe. Ukoliko te drži za ruku, grli te i koristi svaku priliku da te dodirne, znaj da nije sa tobom samo zbog seksa.

7. Uvijek ima vremena za tebe

Ovdje se sve vrti oko prioriteta. Što ti je neko važniji, gledaćeš da pronađeš vremena za tu osobu – ovo se odnosi i na muškarce. Ukoliko ima vremena da te vidi na kraju napornog dana, čak i na kratko, budi sigurna da u pitanju nije samo prolazna strast.

8. Ponaša se kao džentlmen

Čak se i najgori muškarci magično pretvaraju u viteza kada im se sviđa neka djevojka. Držaće ti vrata, štitićete od kiše i paziće da ti se ništa loše ne desi dok si sa njim. Ovo su odlike zaljubljenog muškarca.

9. Dio si njegovih planova

Ako je muškarac ozbiljan, učinićete dijelom svojih planova, i to se ne odnosi samo na odlazak na more. Ti si i u njegovim dugoročnim planovima i ne plaši se da ti to stavi do znanja. Da li ti je potreban još neki razlog da je zaljubljen u tebe?

10. Govori „mi“

Kada „ja“ zameni „mi“, znaš da su stvari ozbiljne. Ako tome dodaš i njegove proširene zjenice svaki put kada te vidi, ili bilo koji od gore navedenih znakova, možeš slobodno da promijeniš status na Fejsbuku.

(Izvor 24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com