Pucao u pijetla, pogodio komšiju - Volim Podgoricu

Pucao u pijetla, pogodio komšiju

U austrijskoj regiji Koruška u mjestu Zitendorf, dogodilo se nešto zaista nesvakidašnje. Jednog muškarca (54) je iznerviralo jutarnje kukurikanje njegovog pijetla koji ga je svako jutro budio, pa je uzeo vazdušnu pušku jer je htio da ga ućutka zauvijek.

Međutim, on je pucao u pravcu životinje, ali ju je promašio i pogodio je komšiju (80) koji je tog jutra izašao napolje kako bi bacio đubre. Nesrećnog starca je metak pogodio u desnu ruku i prošao kroz nju zabivši se u koljeno.

Metak u oko

Ciljao pevca, pogodio komšiju | Foto: printskrin Jutjub

Mlađi komšija se nakon ispaljenih hitaca vratio u svoju kuću kao da se ništa nije dogodilo, a starac je nekako smogao snage i pozvao Hitnu pomoć i policiju, a organi reda, neznajući o kakvom se oružju radi, na mjesto incidenta su poslali svoje specijalne jedinice, kao i policijski helikopter i nekoliko vozila punih “običnih” policajaca, pišu beogradski mediji.
 
Epilog ovog događaja je taj da je policija uhapsila nervoznog čovjeka, stariji komšija je medicinskih helikopterom prevezen u bolnicu, a pijetao je ostao na istom mjestu i i dalje svako jutro kukuriče.
 
(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com