Da li je PROSIDBA postala staromodna? - Volim Podgoricu

Da li je PROSIDBA postala staromodna?

Pitanje “Da li hoćeš da se udaš za mene?”, po svemu sudeći, odlazi u istoriju. Istraživanja pokazuju da većina parova u brak ulazi poslije usputnog, spontanog razgovora tokom kog se provuče rečenica “Mogli bismo da se vjenčamo”. Ni vjeridba više nema takav značaj kao u prošlosti, ali ako ipak želite da zaprosite djevojku na staromodan, romantičan način, stručnjaci za veze imaju nekoliko savjeta.

Prvo, nemojte igrati na kartu ekstravagancije i originalnosti po svaku cijenu. Važno je da na umu imate i karakter buduće supruge. Ako ona ne voli da bude u centru pažnje, nemojte kleknuti na ulici naočigled svih prolaznika.

Možda je kliše, ali prosidba u restoranu ili kafiću nije loša ideja. Neka to bude mjesto u koje često idete ili je iz nekog drugog razloga posebno. Izbjegavajte stavljanje prstena u hranu ili piće, ne samo da je viđeno već milion puta, već može doći i do manjih nezgoda.

I još jedan savjet – ako ste se opredijelili za filmski scenario u kom klečite na koljenu, ne ustajte prebrzo. Može vam se zavrtjeti u glavi, a nije isključeno ni da padnete u nesvijest zbog uzbuđenja i nervoze prije samog čina, što nije baš najbolji znak.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com