Gojčaji, koji su izbjegli smrt u kanjonu Morače zahvalili gimnazijalcima i profesorima iz Tuzi - Volim Podgoricu

Gojčaji, koji su izbjegli smrt u kanjonu Morače zahvalili gimnazijalcima i profesorima iz Tuzi

 Ilir Gojcaj iz Tuzi, koji je u saobracajnu nezgodi 20-og februara, sa suprugom i dvoje djece sletio u kanjon Platija nadomak Manastira Morača, juče je posjetio Gimanziju “25 maj” u Tizima, čiji profesori i đaci su njega i njegovu porodicu izvukli iz kanjona.

Kako nam je rekao Gojcaj, koji je inace  biši đak ove gimnazije, to je najmanje što je mogao da učini da se zahvali hrabrim profesorima i đacima ove gimnazije. Da sudbina nije htjela da upravo autobus sa gimnazijalcima koji su išli na skijanje, naiđe u tom momentu, ko zna šta bi dogodilo.

 

Kako je Portal volim Podgoricu već pisao, gimnazijalci su bez trena premišljanja krenuli u kanjon i izvukli Gojačajevu djecu i suprugu na magistralni put. 

– Poslije srece da smo svi ostali živi, i sve ostalo poslije nam se složilo tako kako je samo Bog mogao da nam složi. Pošto nemam drugog načina da zahvalim tim ljudima, želim da svim pokažem pravi primjer humanoisti I hrabrosti koji su pokazali kolektiv i đaci Gimnazije `25 maj` iz Tuzi, kaže Gojčaj. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com