Ukradene slivničke rešetke vrijede 12.500 evra! - Volim Podgoricu

Ukradene slivničke rešetke vrijede 12.500 evra!

Šteta koju su prouzrokovali građani krađom slivničkih rešetaka u Glavnom gradu za prva tri mjeseca ove godine iznosi 12.500 eura.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora d.o.o. “Putevi”, Violeta Klikovac, rekla je za Antenu M da se krade i vertikalna signalizacija, kao i ležeći policajci.

“Dešava se da u toku dana imamo osam ukradenih slivničkih rešetki samo u jednoj ulici. To je bio slučaj u Ulici 8. marta. Šteta na nivou prošle godine bila je oko 40.000 eura, a za prva tri mjeseca ove godine 12.500 eura samo za ukradene slivničke rešetke, da ne govorim o vertikalnoj signalizaciji i ležećim policajcima”, navela je Klikovac.

Kako je najavila, za mjesec će biti pokrenut sajt društva “Putevi”, koji će biti koristan za građane, ali i za to preduzeće.

“Nama je dobrodošla svaka primjedba i sugestija građana, da jave za ukradenu slivničku rešetku, vertikalni znak, udarnu rupu, zato što nas građani prijavljuju i mi plaćamo odštetu, a to ne želimo”, istakla je Klikovac.

Prema njenim riječima, građani će putem sajta u svakom trenutku moći da dobiju sve informacije o “Putevima”, gdje su i šta radili, koliko su novca potrošili. Tamo će, takođe, biti objavljivane sve informacije u vezi sa javnim nabavkama.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com