Vujošević: Podgorički navijači se zovu “varvari”, ali takav stepen divljaštva… - Volim Podgoricu

Vujošević: Podgorički navijači se zovu “varvari”, ali takav stepen divljaštva…

 

“Utakmica u Podgorici protiv Budućnosti pokazala je da ovi ljudi koji vode Jadransku ligu nisu u stanju da vode to takmičenje. Tada se odlučivalo o prednosti domaćeg terena u plej-ofu, a oni su odredili hrvatske sudije koje su zbog Cedevite bile direktno zaiteresovane za rasplet”, rekao je Vujošević novinarima u hali Pionir.

Partizan je izgubio su prošlog vikenda od Budućnosti sa 85:79 u posljednjem kolu ligaškog dijela takmičenja i poslije tog poraza zauzeli četvrto mjesto na tabeli Jadranske lige i neće imati prednost domaćeg terena u plej-ofu, u kojem će u polufinalu igrati protiv Crvene zvezde.

“U Podgorici je bilo skandalozno, njihovi navijači se zovu “varvari”, ali takav stepen divljaštva… Košarka se igra za civilizovani svijet, a u Podgorici se desilo da “mirni” čovjek iz publike hvata Dragana Milosavljevića za vrat, a da niko na to ne reaguje”, kazao je Vujošević.

“Kad ja napravim ekces i uhvatim za vrat nekog igrača to se iz dana u dan, u serijama, objavljuje u novinama, a ovom incidentu u Podgorici ne… Ubacili su svinjske bubrege na teren, za malo da se unese i živo prase. Samo je to falilo u tom cirkusu, a sada mi treba da pričamo o ovoj našoj baba ligi (Košarkaška liga Srbije) i da li treba da se nose helanke ili ne”, dodao je trener Partizana.

Vujošević je naveo da glavni funkcioneri Jadranske lige Josip Bilić i Aleš Kamnikar nisu u stanju da vode to takmičenje.

“Jeste komplikovano voditi ligu na ovim prostorima, određivanje sudija… Ne vidim napor da se izaberu najpoštenije sudije da sude. Ja jesam za regionalno takmičenje, jer je kvalitetnije od domaćeg, ali regionalna liga je postala suviše važna da bi grupa privatnika sumnjivog morala mogla da je vodi”, kazao je Vujošević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com