ZABRANJENA LJUBAV Arnela: Aleksandar me silom odveo na vjenčanje - Volim Podgoricu

ZABRANJENA LJUBAV Arnela: Aleksandar me silom odveo na vjenčanje

Sukob porodica Kuč i Bulatović se rasplamsava. Bulatovići, sin Aleksandar (33) i otac Milovan (59), došli su u  sud u Rožajama po Aleksandrovoj tužbi za razvod od Arnele Kuč, koja je za njega bila udata nekoliko mjeseci, da bi je iz kuće iz Mrčajevaca oteli nesuđeni prijatelji – Arnelina porodica.

– Tužbu sam predao iz razloga što sam želio da Arnela, koju ne puštaju iz kuće, dođe i kaže o čemu se radi. Dobio sam poruke da je zlostavljaju i ne dozvoljavaju kontakt sa mnom – kazao je Aleksandar.

Juče se, međutim, oglasila i Arnela:

– Ne želim da živim sa Aleksandrom i njegovom porodicom. On mi je jednom, poslije poznanstva, dao neki sok da popijem, poslije čega su me liječili deset dana u bolnici. Nisam se za njega dobrovoljno udala, već su me oteli i u Srbiju prebacili preko meni nepoznatog graničnog prelaza, a ne Dračenovca. U kući Bulatovića sam doživjela nečuvenu torturu.

Pretili su mi sa svih strana, a Aleksandar da će mi porodicu ubiti bombom ako pobjegnem mojima, ispričala je Arnela.

Po njenim riječima, uspjela je da se javi roditeljima, koji su došli i vratili je u Rožaje. Tu je prije dva dana dala izjavu u policiji, a juče je, kako tvrdi, imala “neko suđenje”.

– Ne živim u ropstvu. Imam mobilni telefon, lijepo mi je kod roditelja. Podnijeću i ja zahtjev za raskid braka, na koji nisam dobrovoljno pristala. Sve što Bulatovići pričaju čista je izmišljotina.

Jesam bila u vezi sa Aleksandrom, koji je bio vozač autobusa kada sam ga upoznala. Ali, to nije bila neka ozbiljna veza – kaže Arnela, koja negira Aleksandrove tvrdnje da je ostala u drugom stanju dok su živjeli u Mrčajevcima, gdje su pobjegli u strahu od osvete njene porodice, koja, po njegovim riječima, nije željela da im se kćerka uda za pravoslavca.

NA VJENČANjE SAM ODVEDENA SILOM

Bulatovići tvrde da je Arnela oteta iz njihove kuće uz pomoć policije, bez obzira na to što su insistirali na pomirenju, pa je u čast toga organizovan i svadbeni ručak.

– Na vjenčanje u Čačak, 29. januara, odvedena sam silom. Bojala sam se od Aleksandrovog kuma policajca – Arnelin je odgovor zbog čega pred matičarem nije izjavila da ne stupa dobrovoljno u brak, poslije čega bi morali da intervenišu i državni organi.

(Novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com