PARA NA PARU: “Kralj šećera” udao ćerku za ukrajinskog milijardera - Volim Podgoricu

PARA NA PARU: “Kralj šećera” udao ćerku za ukrajinskog milijardera

Dajana, ćerka bivših supružnika Marijane Mateus i Miodraga Kostića, vjenčala se sa dugogodišnjim dečkom, ukrajinskim milijarderom Damirom Ahmetovom, ekskluzivno saznaje, saznaje tabloid “Alo”. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi i članovi porodica mladenaca, dok će svadbeno veselje biti organizovano naknadno.

Dajana i Damir su se na vječnu ljubav zakleli u Londonu pred matičarem, nakon čega su porodično, svi zajedno, sa kumovima otišli na ručak. Njih dvoje su u vezi već devet godina, a poslednjih nekoliko godina planiraju vjenčanje. Nažalost, uvijek im se u tim planovima nešto ispriječi, kao i sada ubistvo Marijanine sestre od tetke, za koju je bila veoma vezana.

Kako više ne bi čekali, Damir i Dajana odlučili su da se formalno vjenčaju, dok će glamurozno slavlje biti upriličeno nakon što mladina mama prestane da žali – kaže izvor tabloida blizak kreatorki.

– Marijana i Kole ni najbližim prijateljima nisu javili da se njihova mezimica udala jer žele da ih ugoste kako dolikuje, što trenutno nisu u mogućnosti zbog poslovnih obaveza. Mladenci će najvjerovatnije živjeti u Londonu, gdje je Dajana od supruga dobila luksuzni stan vrijedan pet miliona funti – zaključuju izvor tabloida “Alo”.
Oni, međutim nisu dobili potvrdu ove informacije od Marijane, niti od Kostića koji su, kako se navodi, poznati po tome što privatni život svoje dece drže u strogoj tajnosti. Osim Dajane, Marijana i Miodrag imaju još dvoje dece, Aleksandra i Anđelu.
Podsjećanja radi, ćerka poznatog para i ukrajinski milijarder vezu su započeli tokom školovanja u švajcarskom „Le Roseju“, prestižnoj školskoj ustanovi.
 
Mediji su nedavno prenijeli vijest da je srpski “kralj šećera” kupio luksuzni apartman na Zavali vrijedan 2,5 miliona evra, na šta je on uzvratio da je stan kupila i “iskeširala” njegova majka. 
 

Damir težak 40 milijardi dolara

Bogatstvo novopečenog srpskog zeta se procjenjuje na 40 milijardi dolara. Njegov otac Rinato vlasnik je nekoliko čeličana u Evropi. U 2010. je proizveo 35 miliona tona gvožđa, prihodovao je 9,4 milijarde dolara i zapošljava 130.000 ljudi. Vlasnik je više od 100 kompanija iz oblasti metalurgije, rudarstva, finansija, telekomunikacija i poljoprivrede. Poznavaoci tvrde da je riječ o jednom od najznačajnijih proizvođača čelika u EU, ali i o ozbiljnom trgovcu električnom energijom. Takođe je vlasnik ukrajinskog Fudbalskog kluba Šahtjor.

(Foto:helou)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com