Suzana je ljuta: Nisu je pustili u avion jer ima vještačke kukove - Volim Podgoricu

Suzana je ljuta: Nisu je pustili u avion jer ima vještačke kukove

Mančićevoj na aerodromu tražili nalaz ljekara kao dokaz da je operisana, ali ga ona nije imala, pa nije puštena u letjelicu.

Suzana Mančić je prije dva dana na aerodromu „Nikola Tesla“ udaljena sa leta za Atinu jer nije kod sebe imala ljekarski nalaz koji potvrđuje da ima ugrađene metalne implante u oba kuka.

– Trebalo je da idem u Atinu, ali sam spriječena zbog budalaštine. Tražili su mi papir koji potvrđuje da imam vještačke kukove, a pošto ga nisam imala, nisu mi dali da prođem. Skidala sam cipele, nakit i sve što sam imala od metala na sebi, ali oni su bili uporni. Zamolila sam ih da pozovu ljekara da me pregleda u kabini jer na to imam pravo kao putnik, ali su me odbili. Zahtjevali su da moj doktor na njihov mejl pošalje otpusnu listu iz bolnice, ali to je nemoguće jer sam jednu operaciju imala prije četiri godine, a drugu prije dvije – otkriva Suzana i dodaje:

– Trpjela sam njihovo maltretiranje i zbog toga sam napravila frku. Zvala sam direktora i šefa obezbjeđenja, ali niko nije htio da mi se javi na telefon. Dispečer je pokušao da mi pomogne, ali, nažalost, bez rezultata. Tresla sam se od nervoze. Propala mi je karta, a što je najgore, niko se nije upitao da li sam u Grčku putovala poslovno ili privatno. Mogu da ih tužim i tražim račun za putne troškove i promjenu planova, ali odustajem, mada imam pravo na to – rekla je Mančićeva.

Aerodrom Nikola Tesla

U SKLADU S PROPISIMA

 

Ukoliko putnik ima ugrađen metalni implant, obavezno je da posjeduje medicinsku dokumentaciju bez koje nije moguć ulazak u čekaonicu na aerodromu. Na sajtu aerodroma „Nikola Tesla“ može se naći link sa informacijama o svim bezbjednosnim kontrolama na aerodromu. Kako kupovina avio-karte predstavlja vrstu ugovorne obaveze između putnika i avio-kompanije, putnici sve dodatne informacije treba da potraže u kompaniji, koje se staraju o detaljima i propisima koji se primjenjuju na aerodromu Bepograd, saopšteno je iz PR službe. 

2 komentara

  1. This is a good subject to talk about. Sometimes I fav stuff like this on Redit. I don’t think this would be the best to submit though. I’ll take a look around your site though and submit something else.

  2. This really is such a excellent source you are offering and also you supply the idea apart at no cost of charge. I really like discovering websites which know the need for decorating a good resource pertaining to totally free.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com