KRIZA: Brano Mićunović za svadbu potrošio “samo” 80.000 eura - Volim Podgoricu

KRIZA: Brano Mićunović za svadbu potrošio “samo” 80.000 eura

Svadba vijeka, kako je nazivaju oni koji su se našli među zvanicama u hotelu „Splendid“ u Bečićima na venčanju ćerke crnogorskog biznismena Brana Mićunovića, koštala je mnogo manje nego što se pretpostavljalo, “svega” oko  80.000 eura.

Mićunović je imao 527 gostiju. Za hranu i piće za jednog gosta trebalo je da izdvoji oko 100 eura. Dakle, on je za to dao oko 53.000 eura.

Većina gostiju, uključujući i sve muzičare, noćila je u hotelu, što ga je dodatno koštalo još oko 20.000 eura. Na dekoraciju, obezbjeđenje i muziku (jedino su plaćeni „Tropiko bend“ i orkestar Miše Mijatovića) biznismen je dao još oko 7.000 eura, rekli su za Blic Crna Gora zaposleni u ovom hotelu.

Bez honorara su pjevali Sergej Ćetković, Aca Lukas, Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Zoran Kalezić…

Biznismen je za Blic po tvrdio da je najmanje novca dao za muziku.

“Iznenadili biste se koliko su mi ljudi izašli u susret kada su finansije u pitanju. I zato zahvaljujem svima. Od konobara, kuvara, do uprave hotela… Svi su se potrudili da me što manje košta. Srećan sam što je bilo toliko ljudi, sve je prošlo u zabavi i veselju”, kaže Mićunović.

Pjevač Zoran Kalezić bio je među najveselijima.

“Brano mi je prijatelj čitav život i na svadbi sam bio kao gost, a ne kao muzičar. Naravno da sam otpjevao nekoliko svojih pjesama, jer mi je to bila čast. Andreu nijesam viieo 12-13 godina, koliko sam bio u Americi, i mogu vam reći da je izrasla u pravog labuda. I ona i njen muž veoma su lijepi i drago mi je da sam bio dio njihovog slavlja. Svadba je bila otmena, ali u isto vrijeme obična i normalna. Nikakvih nepredviđenih situacija nije bilo”, ispričao je za „Blic“ Kalezić.

Na pitanje da li je i bakšiš bio dobar, kratko je odgovorio.

“Brano je veoma korektan i diskretan. Nije bilo vulgarnog čašćavanja i kićenja muzike!”, istakao je on

Direktor hotela „Splendid“ Žarko Radulović kaže da je svadba bila vesela.

“Iako je tradicija u Crnoj Gori da se na slavljima puca iz pištojja, ova je prošla i bez petarde. Nije bilo ni lomljenja čaša. Jedino sam ja razbio jednu čašu, jer tako se valja. Od alkohola se pila rakija, vino, viski… Interesantno je da su se popila samo dva šampanjc”, rekao je Radulović.

Većina gostiju je mladencima poklonila novac. Kako Blic saznaje i Ceca Ražnatović je donijela kovertu s novcem. Spekulisalo da je sedjela za istim stolom sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem, ali ona je to juče demantovala.

“Milo nije bio na svadbi, tako da nijesmo sjedeli za istim stolom“, napisala je juče na Twitteru pjevačica koja je na svadbi bila sa djecom Anastasijom i Veljkom i porodicom Zvezdana Terzića.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com