Djelovi nekoliko gradova u srijedu bez struje - Volim Podgoricu

Djelovi nekoliko gradova u srijedu bez struje

U nekoliko crnogorskih gradova u srijedu neće biti struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži. 

U Danilogradu do subote 4. aprila, od osam do 18 sati, ugrađuju se nova elektronska brojila u ulicma 9. Decembar, Dečanska, Bijeli Pavle (15, bb), Baja Sekulića, Njegoševa (3, bb), Vlajka Đuranovića, zatim u Opštini, mjestima Landža, Grlić i Lazine.

Nova brojila se do petka 3. aprila ugrađuju u ulicama Borisa Kidriča bb, Ivana Milutinovića bb, Bulevaru Gjergj Kastrioti bb, kampovima Pristan, Novom Pazaru bb i Pinješu bb. U istom terminu, brojila će biti ugrađivana kod potrošača koji se napajaju iz trafostanice „Semafori“.

“Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100”, saopšteno je iz Elektroprivreda Crne Gore EPCG.

U Podgorici zbog radova u trafostanici “Mljekara”, od 9.30 do 13 sati, bez struje je dio naselja Malo Brdo, zgrada nekadašnje Mljekare i osnovna škola „Sutjeska“.

Bez napajanja su od 9.30 do 14 sati i dio Zmaj Jovine ulice zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom 11“.

Ulice Igmanska, Kadinjače, X Hercegovačke brigade i Drvarskabez struje su od devet do 15 sati zbog radova na niskonaponskoj mreži u reonu trafostanice „Vrela 6“.

Zbog radova u trafostanici “Crpna stanica“, U Ulcinju će selektivno, od devet do 15 sati, bez struje ostajati potrošači koji se napajaju sa ove trafostanice.

U Baru će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, u od 9.30 do 15.30 sati, bez električne energije biti svi potrošači naselja Bjeliši kod Ljutica koji se napajaju sa trafostanic Distribucija.

Ulice Sutjeska, Ivana Milutinovića i selo Mrčevo u Pljevljima biće bez struje od devet do 13 sati zbog radova na niskonaponskoj mreži.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com