OVE SEDMICE: Rakovima novac, Lavovima inostranstvo…

Ovan

Ove nedjelje ćete biti pričljiviji nego inače. Potrudite se da se usmjerite na svoje potrebe. Nemojte biti previše direktni prema drugima. Ne može svako da shvati sve što mu pričate. Potrudite se da se opustite i da počnete da uživate u plodovima rada. Pripazite na ishranu, počnite da vodite računa o liniji.

Bik

Povucite se iz nekih rasprava, tako je najpametnije. Gledajte da manje pričate i da više radite, da budete praktični. Drugi ljudi Vam neće biti od baš previše od pomoći ove nedjelje. Morate sve sami, pa je potrebno da budete realni prema sebi. Bićete pomalo napeti, naročito u prvoj polovini nedjelje.

Blizanci

Imate nove ideje, planove koje treba ostvariti. Dobro je da imate i dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Potrudite se da se okrenete druženju, zabavi. Posao više neće biti primaran. Imajte mjeru u svemu što radite. Bolje ćete se osjećati svakako jer Vaš vladar Merkur prelazi u znak Ovna i donosi Vam bolje raspoloženje. Zbog neraščišćenih stvari iz prošlosti možete imati probleme sa nekim prijateljima. Bavite se sportom.

Rak

Dobro se osjećate, naročito do srijede. Moguć je priliv novca u toku ova dva dana, ali svakako ste svoj na svome. Nemojte jesti prezačinjenu hranu. Moguć je problem sa pritiskom. Napeti ste pomalo zbog posla, pošto se zahtjevi od strane drugih povećavaju, ali uz dobru komunikaciju možete riješiti svaki problem. Bitno je da ne pretjerujete sa uživanjem, nego se uozbiljite i posvetite se poslu.

Lav

Odlično se osjećate. Komunikativniji ste nego prije. Neki kontakti iz inostranstva mogu biti jako dobre prilike za prijateljstvo, eventualno poslovnu saradnju. Potrudite se da se više bavite novim ljudima u Vašem životu, nego prošlošću. Budite direktni, tako ćete uštedjeti vrijeme. Svoju sreću stavite na prvo mjesto ove nedelje, neka drugi za promjenu budu u drugom planu.

Djevica

Potrudite se da se ne opterećujete previše novčanom situacijom. Od ove nedjelje napravite plan kupovine i plan štednje. Potrebno je da odredite prioritete. Bićete agilniji u obavljanju obaveza koje imate, ali je važno da se usredsredite na konkretne stvari. Do sada ste mogli da se oslanjate na druge, da odlažete sve obaveze, sada tako više neće biti. Nervoza će biti pojačana u srijedu i četvrtak.

Vaga

Više nećete biti toliko zabrinuti za posao, jer možete konačno da se oslonite na druge. Potrudite se da date sve od sebe da ostvarite nova partnerstva. Ne mislite o svemu što ste propustili, nego se okrenite sadašnjem trenutku, to je važno. Partner Vam može biti od pomoći. Nekad je dobro da date sebi oduška, pa pokušajte za vikend da idete u bioskop ili na neku večeru sa dragim ljudima.

Škorpija

Došlo je vrijeme da “spustite loptu” i da se uozbiljite. Ne možete očekivati pomoć od drugih, ali kritiku itekako očekujte. Budite vrijedniji jer će neko drugi zauzeti Vaše mjesto ako ne date sve od sebe da ga zadržite. Mogući su problemi sa saradnicima jer neće biti volje da se dogovorite. Potrudite se da na neki nov način poboljšate svoj posao. Svakako, osjetićete pad energije, ali budite uporni u svemu što radite.

Strijelac

Dobro ste raspoloženi. Konačno osjećate proljeće u pravom smislu. Vrijeme je da se zaljubite, a ako ste zauzeti, pokažite partneru koliko Vam je stalo. Slobodni će upoznati neku zanimljivu osobu, koja će izvući najbolje iz njih. Vrijeme je da počnete da se bavite sportom ili nekom aktivnošću. Što se tiče posla, postavite nove ciljeve koje ćete polako ostvarivati. Ova nedjelja je dobra za planiranje.

Jarac

Posvetite se porodici više nego obično. Nemojte rasipati energiju na osobe koje Vam nisu toliko bliske. Možete unijeti neke novine u svoj dom, makar izbacite stvari koje Vam se ne dopadaju. Potrudite se da se usredsredite na partnera, ako ste zauzeti. Nemojte se raspravljati zbog novca, nego nađite više vremena jedno za drugo. Slobodni su skloni flertu, ali nemojte ubrzavati odnose. Idite polako. Svakako ste usporeniji nego inače.

Vodolija

Konačno se pažnja skreće sa novca na komunikaciju i kontakte. Potrudite se da date sve od sebe da se usredsredite na napredak na poslu, eventualno se usavršavajte. Najbitnije je da manje pričate, a da pustite druge da pričaju. Dosta novih informacija možete dobiti ove nedjelje, pa ih iskoristite u cilju napretka. Usporeniji ste nego inače, ali to nije razlog da otaljavate posao.

Ribe

Očekujte nove vijesti u vezi sa novcem. Potrudite se da ne pretjerujete u trošenju ili da ipak isplanirate šta treba kupiti. Mogući su problemi sa automobilom ili u saobraćaju, pa provjerite prije puta da li je sve na svom mjestu. Sporije vozite i ako ste pešak, budite pažljiviji. Neke riječi koje uputite bliskoj osobi mogu biti loše shvaćene, pa razmislite dva puta prije nego što nešto kažete ili iskritikujete nekog.

(Izvor: Mondo.rs)
loading...
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close