PG SINDIKAT: Ne svađamo se nego se podmlađujemo i modernizujemo - Volim Podgoricu

PG SINDIKAT: Ne svađamo se nego se podmlađujemo i modernizujemo

Isključenje struje stanarima zgrade na Tuškom putu nije posljedica nikakvih svađa u Savezu sindikata Crne Gore, saopštio je predsjednik Sindikalnog povjereništva Podgorice Miodrag Đikanović. 

Savez sindikata Crne Gore, po njegovim riječima, neće dozvoliti da bilo koji građanin, a kamoli član sindikata ispašta zbog propusta prethodnog rukovodstva, tako da će i ovaj problem biti riješen u najhitnijem roku.

“Iz sredstava informisanja sam saznao da je isključenje struje posljedica nekakve svađe u sindikatu, različitih blokova i slično. Ne, nema nikakve svađe, u pitanju su reforme, modernizacija i podmlađivanje sindikata. Promjene na rukovodećim pozicijama  su samo jedan segment reforme i to ništa nije sporno”, dodao je Đukanović. 

On je napomenuo danas se građani ne bi susretali sa ovakvim problemima da su pojedinci odgovorno obavljali svoj posao, ali povjereništvo je tu da te probleme rješava u korist građana, pa i one probleme koje su naslijedili od prethodnog rukovodstva.

Stanarima sindikalne zgrade, prema pisanju Denvnih novina, danas će biti isključena struja, a posljedica je navodna svađa u pomenutom sindikalnoj asocijaciji zbog koje nije imao ko da potpiše ugovor o snabdijevanju strujom sa Elektroprivredom Crne Gore.

EPCG je produžila rok za 10 dana i dala mogućnost predstavnicima Sindikalnog povjereništva Podgorice za ispunjenje procedure za priključenje i snabdijevanje električnom energijom stambene zgrade u njihovom vlasništvu. Taj rok je istekao juče. U sindikalnoj zgradi žive 163 porodice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com