Predsjednik ABA lige upozorio Budućnost - Volim Podgoricu

Predsjednik ABA lige upozorio Budućnost

Predsjednik ABA lige Radovan Lorbek upozorio je Budućnost da neće tolerisati incidente, poput nedavnog u duelu sa Partizanom i da se u takvom ambijentu ne može igrati Evroliga.

“Mi smo rekli i predstavnicima Budućnosti da, uz ovakav odnos, nijesu čak ni dobrodošli u Evroligu, pa i ako osvoje prvenstvo. Danas se ništa ne može sakriti, a naročito dešavanja u plej-ofu jednog ozbiljnog takmičenja”, rekao je Lorbek.

Podgorički klub kažnjen je sa 15.400 eura zbog loše organizacije utakmice, a upozorernje se odnosi i na ostale klubove koji učestvuju u doigravanju…

“Sve što se događa u regionu je urušavanje imidža. Sada smo imali slučaj i na fudbalskoj utakmici Crna Gora – Rusija, ranije je Srbija kažnjena. Da ne spominjem tragičnu smrt navijača Crvene zvezde u Istanbulu… To je Balkan, a mi moramo da se spasemo iz toga”, rekao je Lorbek.

Predsjednik Lige rekao je da ima tenzija i u drugim državama, ali da ne utiču na sport.

“Ako mogu da mirno gledam utakmicu Barselona – Real, na kojoj na tribinama sjede i ljudi u dresovima Reala, ne strahujući nijednog trenutka za bezbjednost, pomalo me i stid, što dolazim odakle dolazim. Zar će neko da mi kaže da želja Katalonije za otcjepljenjem od Španije nije politička tenzija. Naravno da jeste, ali to se ne odražava na sport. Uvijek se zapitam – zašto mi ne možemo da budemo normalniji”, rekao je Lorbek.

(RTCG)

2 komentara

  1. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and wonderful design.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com