OGLAS ZA RADNIKE: Gradiće autoput, ne znaju ko ih plaća - Volim Podgoricu

OGLAS ZA RADNIKE: Gradiće autoput, ne znaju ko ih plaća

Za angažovanje radnika za rad na prioritetnoj dionici autoputa Bar-Boljari danas je u štampi objavljen novi oglas u kojem nijesu navedeni podaci o poslodavcu.

Oglasom se traži više od 20 radnika, kojima je kao mogućnost prijave na oglas ponuđen kontakt telefon i mejl adresa, bez imena firme ili odgovorne osobe.

Agencija Mina-business kontaktirala je osobu na ponuđeni telefonski broj koja je objasnila da radi za kinesku kompaniju China Road and Bridge Corporation (CRBC), da je njihov predstavnik, prevodilac i posrednik u komunikaciji sa crnogorskim kompanijama.

Kontakt osoba je objasnila da je u ime CRBC-a, izabranog izvođača radova na prioritetnoj dionici Smokovac-Mateševo, objavila oglas, i da će, kao posrednik biti zadužena za primanje prijava, dok će se eventualna selekcija uraditi zajedno sa kineskom kompanijom.

Na pitanje zašto u oglasu nije naveden CRBC kao poslodavac, kontakt osoba je objasnila da je to odlučeno u dogovoru sa kineskom firmom, koja nije željela takav vid reklame.

U oglasu je navedeno da svi zainteresovani za posao biografije mogu slati na mejl adresu [email protected], na crnogorskom, a poželjno je i na engleskom jeziku.

Kontakt osoba je kazala da će u narednih mjesec dva obaviti svi razgovori sa prijavljenim. Oglasom se traže inženjeri za bezbjednost, zaštite životne sredine i za proračun, kao i dva građevinska inženjera.

Traži se i inženjer za nabavku, u okviru čega se traži po jedan izvršilac za materijal i mehanizaciju. Traži se i građevinski tehničar, inženjer za ispitivanja i tehničar za ispitivanja, supervizor odnosno nadzornik za materijale i opremu, rukovodilac sistema upravljanja proizvodnjom.

Oglasom se traže i tri čuvara na gradilištu, primalac materijala, čuvar u skladištu, pravni savjetnik i tri prevodioca za englesko-kineski, crnogorsko/srpski-kineski i englesko-crnogorski/srpski jezik.

(rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com