Talentovana djevojčica Medi Zigler posljednji put u Sijinom spotu - Volim Podgoricu

Talentovana djevojčica Medi Zigler posljednji put u Sijinom spotu

Medi Zigler ima svega 12 godina, a već je širom svijeta znaju kao alter ego poznate pjevačice Sije, i do sada je obilježila njena dva najpoznatija spota. Juče je premijerno prikazan i treći video u kom je takođe Medi glavna zvijezda, ali poslednji put.
 
Medi je dobila prvu ulogu u spotu “Chandelier” zahvaljujući učešću u rijaliti emisiji “Dance moms”, a toliko se dopala Siji da je ova odlučila da od nja napravi svoj alter ego. Zato se pjevačica uopšte ne pojavljuje u spotovima, a i na crvenom tepihu je najčešće u pratnji svoje “mini mi” kopije.

Iako je već prvi spot izazvao mnogo pažnje, budući da je dijete od 12 godina igralo po sobi skoro golo, samo u trikou boje kože, tek kada je Sija objavila hit spot “Elastic heart”, strasti su se podgrijale. Svi su bili šokirani kada su vidjeli djevojčicu zatvorenu u kavezu sa golim Šijom Le Bufom, ali su podjednako bili oduševljeni i Medinim plesačkim talentom.

Sada je na red došao i treći spot, u kom je pokazala da njeno lice može da bude izražajnije od samih pokreta, što je mnoge iznenadilo. Mlada Medi, ponovo obučena u isti triko, bukvalno gubi razum pred kamerom, dok se u pozadini čuje nova pjesma popularne pjevačice.

 Sa ovim spotom se završava saga koja je počela prošle godine, a pitanje je da li će Sija zapravo sama da se pojavi u nekom od sledećih videa. Video je režirala Sija zajedno sa rediteljem Danijelom Askilom, i već je jedan od najšerovanijih na Tviteru.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com