Ubistvo Bećirovića: Iza napada u Budvi i Kolašinu isti organizatori? - Volim Podgoricu

Ubistvo Bećirovića: Iza napada u Budvi i Kolašinu isti organizatori?

U podgoričkom Višem državnom tužilaštvu juče su saslušani Kotoranin Dejan Kašćelan i Kolašinac Mijajlo Radnić, koji su se izjašnjavali o saznanjima u vezi sa brutalnim prebijanjem sada pokojnog biznismena Dragana Bećirovića, 4. januara 2008. godine u Kolašinu.

Osim toga, oni su odgovarali i na postavljena pitanja da li imaju saznanja o likvidaciji Bećirovića, koja je izvršena 10. aprila 2011. godine u Budvi.

Nakon njihovog ispitivanja, advokatica iz Beograda Gordana Danilović, koja je pravni zastupnik familije Bećirović, kazala je za Dnevne novine da je u protekla dva dana saslušano ukupno pet svjedoka, ali nije htjela da otkriva njihov identitet.

“Saslušanja svih svjedoka odnose se na nasilničko ponašane i fingiranje saobraćajnog udesa, u kojem je, sasvim je jasno, pokušano ubistvo Bećirovića. Posebno nam je dragocjeno svjedočenje jednog svjedoka, koji je u potpunosti rekonstruisao slučaj. Iz ovih svjedočenja nazire se motiv napada, te kroz oba slučaja provijavaju isti organizatori i nalogodavci”, kazala je Danilović, dodajući da je jedan od saslušanih i vlasnik džipa, kojim je izazvan udes u Kolašinu.

DN su objavile da su prekjuče saslušani Miroslav Rakočević i Radule Dožić iz Kolašina, koji su negirali da su spornog dana brutalno napali Bećirovića. I to su u Tužilaštvu dali iskaze prvi put, nakon sedam od ovog teškog incidenta.

Prema nezvaničnim informacijama DN, saslušan je i Vukota Popović, koji je bio sa Bećirovićem u kolima i koji je ispričao sve detalje surovog napada. Prema saznanjima DN, Tužilaštvo pokušava da kroz istraživanje ovog slučaja utvrdi da li se ovaj događaj može dovesti u vezu sa vinovnicima ubistva Bećirovića.

(foto Cdm)

2 komentara

  1. Hello! I just now would wish to offer a enormous thumbs up for your great information you’ve here for this post. I am coming back to your blog site for much more soon.

  2. I was searching the internet checking out some stuff and found your site. I wanted to tell you that I think your site has some good content and that I have already favorited this site so I can visit again soon good job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com