Dva aviona “Džermanvingsa” prinudno prizemljena - Volim Podgoricu

Dva aviona “Džermanvingsa” prinudno prizemljena

 

Dva aviona kompanije Džermanvingsa danas su prinudno sletjela, avion na letu Keln-Venecija, preusmjeren je u Štutgart, pošto je posumnjano da letjelica “Erbas A319” gubi gorivo, navela je u saopštenju ta kompanija, dok je avion na letu od Hanovera do Rima bio prinuđen da neplanirano sleti u Veneciju pošto je jednoj putnici i članu posade iznenada pozlilo.

Let “Džermanvingsa” 4U814, sa 123 putnika i pet članova posade, poleteo je jutros iz Kelna, ali su piloti ugasili jedan motor i usmjerili avion ka Štutgartu, kada su primijetili problem.

“To je uobičajena bezbjednosna procedura. NIje riječ o prinudnom slijetanju”, naveo je “Džermanvings” u saopštenju, prenio je Rojters.

Ranije u toku dana, avion iste kompanije bio je prinuđen da neplanirano sleti u Veneciju pošto je jednoj putnici i članu posade iznenada pozlilo.

Avion na letu od Hanovera do Rima, preusmjeren je na aerodrom “Marko Polo” u Veneciji, gdje su se putnici iskrcali i rečeno im je da sačekaju u čekaonici za odlaske, izvijestio je “Independent”.

Incidenti su se dogodili desetak dana pošto se avion “Džermanvingsa” srušio u francuskim Alpima, kada je poginulo svih 150 putnika i članova posade.

Iz “Džermanvingsa” su demantovali da je bilo riječi o hitnoj situaciji, ali su potvrdili neplanirano slijetanje u Veneciju.

1 komentar

  1. This will be the right blog for anyone who desires to be familiar with this topic. You recognize a great deal of its practically not easy to argue on hand (not too I really would want…HaHa). You actually put a new spin over a topic thats been written about for a long time. Fantastic stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com