MERIMA POKAZALA DRAGOG I ja imam pravo na ljubav! - Volim Podgoricu

MERIMA POKAZALA DRAGOG I ja imam pravo na ljubav!

I ja imam pravo na ljubav, rekla je Merima Njegomir za “Blic” kada se, zajedno sa vlasnikom “Krmivo produkta” Dragoljubom Markovićem, ruku pod ruku pojavila na nastupu Zvonka Bogdana u Beogradu.

Otkako je prije nekoliko nedjelja prvi put objavljeno da se Merima Njegomir (61) tajno udala za Dragoljuba Markovića (54), pjevačica je negirala da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva. Međutim, izgleda da su je emocije toliko nadvladale, pa je odlučila da više ne krije svoju vezu sa sedam godina mlađim biznismenom iz Surčina.
– Kao što sam već rekla, nije bilo razloga da se tajno vjenčavamo, niti da se tajno viđamo. Ja nisam udata, a Dragoljub je slobodan čovjek.
Jedino mi je zasmetalo što se prašina podigla pred moj koncert na Kolarcu i što su novinari počeli o tome da pišu, a željela sam da pišu o trudu i radu koji sam uložila u koncert. Muzika je nešto što me i dalje nosi, ja i dalje letim na krilima pjesme i ljubavi – rekla je Merima za „Blic“ kada se, na trenutak, odvojila od dragog i time jasno potvrdila da je u romantičnoj vezi s Markovićem.
 
Kada je završila razgovor, pjevačica se vratila za sto za kojim ju je čekao Dragoljub Marković. Ipak, ni Merima ni njen izabranik sinoć nisu krili emocije koje gaje jedno prema drugom. Sa osmjehom na licu, Merima i Marković su nazdravljali jedno drugom i uživali u prijatnoj večeri uz zvuke tamburice, očigledno ne skrivajući nježne poglede i dodire.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com