Evo kako da poboljšate seksualni život

Dopustite muškarcu da voli vaše tijelo, umesto da mu se žalite. Opustite se i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje tijelo.

Dame, da biste više uživale u vođenju ljubavi, a time i usrećile partnera, trebalo bi da se opustite i izborite sa kompleksima i bespotrebnim opsesijama. 

* Niko ne izgleda savršeno, zato nemojte da se opterećujete. Dopustite muškarcu da voli vaše tijelo, umjesto da mu se žalite da imate preveliki stomak, opuštene grudi i celulit na zadnjici. Predstavnici jačeg pola ne primjećuju mane i ne smetaju im, naročito ako ih žena jako seksualno privlači. Zato se opustite i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje tijelo. 

* Ako ste od onih koje kažnjavaju partnera uskraćivanjem intimnosti i nježnosti, onda nemojte ni da očekujete da vam seksualni život bude dobar. Bliskost je ključni sastojak u vezi i ne bi trebalo da ga koristite kao “oružje” u razmiricama. 

* Kada vam on priđe, često odgovorite da vam nije do seksa. Odbijanje muškarca na ovaj način se katastrofalno odražava na ljubav i brak, partnerov libido i samopouzdanje, ali i raspoloženje jer će ga to sigurno iznervirati. 

* Mnoge žene se toliko opuste u vezi, da im uz stalnog partnera ne pada na pamet da se dotjeraju, našminkaju i obuku nešto izazovno. Ipak, bez trunke šminke i u širokoj staroj trenerci ne očekujte da partneru budete seks simbol. Sjetite se kako ste se dotjerivali kada ste prvi put izašli sa njim ili vodili ljubav. S vremena na vrijeme pokažite muškarcu vašeg života da ona žena, koju je zavolio, još postoji.

(Izvor: novosti.rs)

loading...
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close