Šta treba da priznate svom partneru - Volim Podgoricu

Šta treba da priznate svom partneru

Postoje stvari koje jednostavno ne smijemo da krijemo na početku veze. Činjenica je – biće otkrivene, a vi ćete ispasti lažov.

Da biste to spriječili, evo šta treba da priznate partneru što prije, ako želite da ga zadržite i da se ne osramotite!

1. Gledanje pornića

Vjerovatnoća da to i on radi prilično je velika, zato nema potrebe za skrivanjem!

 

2. Dugovi

Nije ni na kome da sudi o vašim dugovima, jer samo vi znate zašto ste ih napravili i ne treba da se stidite. Uostalom, ukoliko vam predloži putovanje ili nešto slično što iziskuje troškove, moraćete da objasnite zašto nikad ne možete nigdje.

 

3. Aljkavost

Nema svrhe da svaki put prije njegovog dolaska ubrzano sređujete stan – jednom će sigurno doći nenajavljen, a tada nećete moći da sakrijete svoju naviku.

 

4. Pušenje

Nema poente da ulazite u vezu u kojoj ćete se predstavljati da ste nešto što nijeste. Stalno će vam u mislima biti cigareta, a posle nekog vremena razmišljaćete samo o tome kako da se riješite partnera da biste smirili svoju zavisnost.

5. Ljubomora

Najbolji savjet je da ne budete ljubomorni, ali to je lakše reći nego učiniti. Zato je bolje da odmah kažete ako imate problema sa pretjeranom ljubomorom, možda će vam pomoći da to i prevaziđete zajedno.

6. Politička i religijska uvjerenja

Ukoliko ne želite da promijenite svoje stavove koji imaju veze sa politikom ili religijom, onda je bolje da ih suptilno iznesete na početku veze. Jer, ukoliko se vaši stavovi drastično razlikuju, to može biti ozbiljan problem u budućnosti. Zato je bolje da znate kako ono drugo razmišlja – bolje spriječiti nego liječiti.

7. Zdravstveni problemi

Nemojte kriti zdravstvene probleme, za početak zato što se to i ne može sakriti na duge staze. Uostalom, to i nije nešto čega bi trebalo da se stidite. Na kraju, osoba pored vas treba da zna kako da se ponaša u situaciji kada vam nije dobro.

8. Vještine

Ako ne umijete da kuvate, zamjenite sijalicu ili slično, to je u redu. Nema ništa loše u tome da znate šta ne znate. Veza ne treba da se zasniva na sitnim lažima!

Izvor: Mens Health

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com